Gość Roman Octopic Opublikowano 5 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2023 Bardzo dużo mówicie wielce ło matko jedyno bo w hawilandzie to technologia dojebana, ale moze najpierw ustalmy jak wygląda ta technologia? jak wygląda internet Hawilandzki? Zapraszam do dyskusji. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bolesław Kirianóo von Hohenburg 535 Opublikowano 5 Sierpnia 2023 Zaimki: on/jego Zaimki: on/jego Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2023 Myślę, że Internet Hawilandzki wygląda ładnie. A tak serio, to nie rozumiem pytania. 1 Bolesław Kirianóo von Hohenburg de la Sparasan Spiker Kongresu, Minister Spraw Zewnętrznych i Premier II Federacji Nordackiej "Gdy gardzisz mszą i pierogiem: Idźże sobie z Panem Bogiem! A kto prośby nie posłucha: W imię Ojca, Syna, Ducha!" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tarsycjusz Operar 47 Opublikowano 5 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2023 26 minut temu, Bolesław Kirianóo von Hohenburg napisał: Myślę, że Internet Hawilandzki wygląda ładnie. A tak serio, to nie rozumiem pytania. Podobnie jak Jego Ekscelencja, Kolega Bolesław podzielam z perspektywy swojego państwa zdanie, że internet hawilandzki wygląda ładnie, nawet bardzo ładnie. 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tadeusz I Wielki 276 Opublikowano 5 Sierpnia 2023 Zaimki: on/jego Zaimki: on/jego Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2023 3 godziny temu, Roman Octopic napisał: Bardzo dużo mówicie wielce ło matko jedyno bo w hawilandzie to technologia dojebana, ale moze najpierw ustalmy jak wygląda ta technologia? jak wygląda internet Hawilandzki? Zapraszam do dyskusji. W sensie mam ci liste stron Hawilandzkich wypisać? gov.hawiland.ct8.pl mont.ct8.pl Koniec listy 1 I oraz IV Prezydent II Federacji Nordackiej, Król Hawilandu, Tadeusz Henrykowski Aktualnie niedostępny, w razie problemów proszę o kontakt: tadeuszhenrykowski@gmail.com Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bolesław Lwie Serce 64 Opublikowano 5 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2023 Mi się wydaje że chodzi o wirtualne rzeczy typowo, chociaż według mnie tego nie musimy ustalać xD. Jedyne co musimy teraz zrobić to Giełda i Octopic musi IMW robic (-) II Król Hawilandu, III Kanclerz Hawilandu oraz lider partii "Wolny Hawiland". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Roman Octopic Opublikowano 5 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2023 Dobra, niech wam będzie że jest ładny, koniec wątku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi