Gość Roman Octopic Opublikowano 27 Lipca 2023 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2023 Pamiętacie że siatkówka miała być sportem narodowym w Hawilandzie? Ja tak, ale końcowo została nią piłka nożna, ale ja jednak mam propozycje: co jeśli by zrobić Ligę Siatkarską w Hawilandzie? Parę klubów, parę trenerów? Tylko trzeba by znaleźć jakąś grę do grania w siatkówkę online. Ja mógłbym zostać trenerem Resovi Postan (Resovia Postan) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bolesław Lwie Serce 64 Opublikowano 27 Lipca 2023 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2023 59 minut temu, Roman Octopic napisał: Pamiętacie że siatkówka miała być sportem narodowym w Hawilandzie? Ja tak, ale końcowo została nią piłka nożna, ale ja jednak mam propozycje: co jeśli by zrobić Ligę Siatkarską w Hawilandzie? Parę klubów, parę trenerów? Tylko trzeba by znaleźć jakąś grę do grania w siatkówkę online. Ja mógłbym zostać trenerem Resovi Postan (Resovia Postan) ChatGPT zaproponował coś takiego: Cytat Volleyball Unbound - Pro Volleyball Simulator: Jak wspomniano wcześniej, ta gra oferuje tryb multiplayer, w którym możesz rywalizować z innymi graczami online. Spike Volleyball: Choć głównie skupia się na trybie jednoosobowym, ma również opcję multiplayer, która pozwala rywalizować z innymi graczami. Stickman Volleyball: Prosta gra w stylu siatkówki z kreskówkowymi postaciami. Oferuje tryb multiplayer, dzięki któremu możesz grać ze swoimi przyjaciółmi online. Beach Volleyball Online: Gra online, w której możesz grać w plażową siatkówkę z innymi graczami z całego świata. (-) II Król Hawilandu, III Kanclerz Hawilandu oraz lider partii "Wolny Hawiland". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tadeusz I Wielki 276 Opublikowano 27 Lipca 2023 Zaimki: on/jego Zaimki: on/jego Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2023 37 minut temu, Bolesław Lwie Serce napisał: ChatGPT zaproponował coś takiego: problem w tym ze Chat wygenerował coś co jest płatne albo nie przeglądarkowe, ale mi wygenerował realne gry, także przetestuje i napiszę I oraz IV Prezydent II Federacji Nordackiej, Król Hawilandu, Tadeusz Henrykowski Aktualnie niedostępny, w razie problemów proszę o kontakt: tadeuszhenrykowski@gmail.com Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tadeusz I Wielki 276 Opublikowano 27 Lipca 2023 Zaimki: on/jego Zaimki: on/jego Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2023 https://www.roblox.com/games/3840352284/Volleyball-4-2#!/game-instances taką grę znalazłem w Robloxie, mogę stworzyć prywatną grę za robuxy, i byśmy grali, podeslałbym wam linka na grupie na pv, a potem wątek i cyk wrzucanie I oraz IV Prezydent II Federacji Nordackiej, Król Hawilandu, Tadeusz Henrykowski Aktualnie niedostępny, w razie problemów proszę o kontakt: tadeuszhenrykowski@gmail.com Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Roman Octopic Opublikowano 27 Lipca 2023 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2023 18 minut temu, Tadeusz I Wielki napisał: https://www.roblox.com/games/3840352284/Volleyball-4-2#!/game-instances taką grę znalazłem w Robloxie, mogę stworzyć prywatną grę za robuxy, i byśmy grali, podeslałbym wam linka na grupie na pv, a potem wątek i cyk wrzucanie i coś ciekawego! dzięki Tadi, w wolnym czasie obczaje, i możemy zagrać! Ty zakładam że grasz jako FC Hokas Basketball? czy coś w tym stylu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tadeusz I Wielki 276 Opublikowano 27 Lipca 2023 Zaimki: on/jego Zaimki: on/jego Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2023 3 minuty temu, Roman Octopic napisał: i coś ciekawego! dzięki Tadi, w wolnym czasie obczaje, i możemy zagrać! Ty zakładam że grasz jako FC Hokas Basketball? czy coś w tym stylu? Voleo Hokas, tak sie miało nazywać i tak bedzie I oraz IV Prezydent II Federacji Nordackiej, Król Hawilandu, Tadeusz Henrykowski Aktualnie niedostępny, w razie problemów proszę o kontakt: tadeuszhenrykowski@gmail.com Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bolesław Lwie Serce 64 Opublikowano 27 Lipca 2023 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2023 To ja przygarniam Wilki Serte! (-) II Król Hawilandu, III Kanclerz Hawilandu oraz lider partii "Wolny Hawiland". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tadeusz I Wielki 276 Opublikowano 27 Lipca 2023 Zaimki: on/jego Zaimki: on/jego Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2023 Godzinę temu, Bolesław Lwie Serce napisał: To ja przygarniam Wilki Serte! No i mamy już 3 graczy, czy potrzeba nam czegoś więcej? ? I oraz IV Prezydent II Federacji Nordackiej, Król Hawilandu, Tadeusz Henrykowski Aktualnie niedostępny, w razie problemów proszę o kontakt: tadeuszhenrykowski@gmail.com Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Roman Octopic Opublikowano 28 Lipca 2023 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2023 18 godzin temu, Tadeusz I Wielki napisał: No i mamy już 3 graczy, czy potrzeba nam czegoś więcej? ? Nazwe ligi trzeba wymyślić, i w sumie tyle xD na Polskim przykładzie proponuje MontLiga (w polsce PlusLiga) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tadeusz I Wielki 276 Opublikowano 28 Lipca 2023 Zaimki: on/jego Zaimki: on/jego Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2023 10 godzin temu, Roman Octopic napisał: Nazwe ligi trzeba wymyślić, i w sumie tyle xD na Polskim przykładzie proponuje MontLiga (w polsce PlusLiga) Ja jako prezes Montu nie zgłaszam przeciwu, może być 1 I oraz IV Prezydent II Federacji Nordackiej, Król Hawilandu, Tadeusz Henrykowski Aktualnie niedostępny, w razie problemów proszę o kontakt: tadeuszhenrykowski@gmail.com Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bolesław Lwie Serce 64 Opublikowano 28 Lipca 2023 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2023 3 godziny temu, Tadeusz I Wielki napisał: Ja jako prezes Montu nie zgłaszam przeciwu, może być! No i gut gut, tylko teraz tak: Mamy kluby, mamy trenerów, mamy nazwe ligi, mamy nawet platforme do grania, ale teraz pora na miasta, niby macie ustalone że finał w Hokas, półfinały (tak to rozumiem) w Warnawie, ale reszta? Ja bym proponował tak, gra Serte z Postanem, to za 1 razem w Serte jest mecz, a rewanż jest w Postanie. 1 (-) II Król Hawilandu, III Kanclerz Hawilandu oraz lider partii "Wolny Hawiland". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Roman Octopic Opublikowano 28 Lipca 2023 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2023 5 godzin temu, Bolesław Lwie Serce napisał: No i gut gut, tylko teraz tak: Mamy kluby, mamy trenerów, mamy nazwe ligi, mamy nawet platforme do grania, ale teraz pora na miasta, niby macie ustalone że finał w Hokas, półfinały (tak to rozumiem) w Warnawie, ale reszta? Ja bym proponował tak, gra Serte z Postanem, to za 1 razem w Serte jest mecz, a rewanż jest w Postanie. Ja tam jestem ZA takim pomysłem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tadeusz I Wielki 276 Opublikowano 28 Lipca 2023 Zaimki: on/jego Zaimki: on/jego Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2023 28 minut temu, Roman Octopic napisał: Ja tam jestem ZA takim pomysłem Ja też jestem ZA I oraz IV Prezydent II Federacji Nordackiej, Król Hawilandu, Tadeusz Henrykowski Aktualnie niedostępny, w razie problemów proszę o kontakt: tadeuszhenrykowski@gmail.com Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bolesław Lwie Serce 64 Opublikowano 29 Lipca 2023 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2023 No i fajnie, teraz tylko ogarnąć jakieś grafiki (to zrobi @Tadeusz I Wielkiraczej), może Voloslav jeszcze dołączy do ligi i fajnie ? 1 (-) II Król Hawilandu, III Kanclerz Hawilandu oraz lider partii "Wolny Hawiland". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Voloslav von der Hov 12 Opublikowano 29 Lipca 2023 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2023 jeśli mogę, to mogę wziąść jakąś z Hov, ja bym nazwał Lasso Hov ktoś mniej ważny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tadeusz I Wielki 276 Opublikowano 29 Lipca 2023 Zaimki: on/jego Zaimki: on/jego Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2023 dobra no i super, teraz uzgodnijmy kiedy pierwszy mecz, jakie teamy i git I oraz IV Prezydent II Federacji Nordackiej, Król Hawilandu, Tadeusz Henrykowski Aktualnie niedostępny, w razie problemów proszę o kontakt: tadeuszhenrykowski@gmail.com Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Roman Octopic Opublikowano 29 Lipca 2023 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2023 1 godzinę temu, Tadeusz I Wielki napisał: dobra no i super, teraz uzgodnijmy kiedy pierwszy mecz, jakie teamy i git Ja proponuje w jeden dzień dwa mecze, Hokas z Serte i Postan z Hovem, a mecze 3 sierpnia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tadeusz I Wielki 276 Opublikowano 30 Lipca 2023 Zaimki: on/jego Zaimki: on/jego Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2023 13 godzin temu, Roman Octopic napisał: Ja proponuje w jeden dzień dwa mecze, Hokas z Serte i Postan z Hovem, a mecze 3 sierpnia No i to jest dobra propozycja, można tak zrobić, za wygraną do tabeli dolicza się klubowi 3 punkty, za przegraną 0 punktów. Co do daty, to mi pasuje, bo 31 lipca - 1 sierpnia będzie referendum, 2 sierpnia wyniki, a 3 sierpnia idealnie mecze I oraz IV Prezydent II Federacji Nordackiej, Król Hawilandu, Tadeusz Henrykowski Aktualnie niedostępny, w razie problemów proszę o kontakt: tadeuszhenrykowski@gmail.com Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Roman Octopic Opublikowano 30 Lipca 2023 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2023 1 godzinę temu, Tadeusz I Wielki napisał: No i to jest dobra propozycja, można tak zrobić, za wygraną do tabeli dolicza się klubowi 3 punkty, za przegraną 0 punktów. Co do daty, to mi pasuje, bo 31 lipca - 1 sierpnia będzie referendum, 2 sierpnia wyniki, a 3 sierpnia idealnie mecze no i spoko, no to do 3 sierpnia! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tadeusz I Wielki 276 Opublikowano 31 Lipca 2023 Zaimki: on/jego Zaimki: on/jego Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2023 No to wszystko ustalone jak narazie 1 I oraz IV Prezydent II Federacji Nordackiej, Król Hawilandu, Tadeusz Henrykowski Aktualnie niedostępny, w razie problemów proszę o kontakt: tadeuszhenrykowski@gmail.com Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Roman Octopic Opublikowano 2 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2023 W dniu 31.07.2023 o 20:28, Tadeusz I Wielki napisał: No to wszystko ustalone jak narazie Jutro rozgrywki, pamiętacie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tadeusz I Wielki 276 Opublikowano 2 Sierpnia 2023 Zaimki: on/jego Zaimki: on/jego Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2023 22 minuty temu, Roman Octopic napisał: Jutro rozgrywki, pamiętacie? Oczywiście że tak I oraz IV Prezydent II Federacji Nordackiej, Król Hawilandu, Tadeusz Henrykowski Aktualnie niedostępny, w razie problemów proszę o kontakt: tadeuszhenrykowski@gmail.com Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi