• Kocham to! 3
Skocz do zawartości
  • Dodaj nową pozycję...

Hawiland a Forum UN

Gość Roman Octopic
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Gość Roman Octopic

Hawiland zostaje na forum UN? Bo narazie chyba tak, ale Waksman pytał się wcześniej żeby państwa które będą chciały odejść, to żeby informowały, a my to nie wiem, niby narazie nie odchodzimy bo nam się dobrze mieszka u Federacji, ale co w przyszłości? Mamy oferte od Sheldona (nie wiem czy dobrze pisze, sorka), więc podyskutujmy. Nie wiem jak wam, ale mi nie podoba się że będziemy na samym dole, więc ja bym proponował tak: współdzielić forum z FN do przynajmniej stycznia 2024, a później zdecydujemy. Zgoda? Ja jestem za

Edit: nie przeprowadziliśmy jeszcze referendum, ale trzeba podjąć przedwczesną decyzje

Edytowane przez Roman Octopic

Opublikowano
  •   Zaimki: on/jego

• NIO: 2709210001

Rozwiązanie jest proste - dołączcie do Federacji Nordackiej. Serio zaoszczędzi wam to wielu problemów.

• Kocham to! 1

SYoeTe3.png 100505667931999071.png
    Kaspar Venir Waksman-Dëter
    były: I i III Prezydent UTN, wielokrotny Minister Spraw Wewnętrznych UTN i I FN, V, VI i VII Prezydent III Republiki Muratyki, Prokurator Generalny w I Federacji Nordackiej, Pierwszy Towarzysz Związku Socjalistycznych i Kalkilistycznych Republik Muratyckich, I Prezydent IV Republiki Muratyki, Marszałek Wielki Sejmu Muratyckiego

Muratyka1.png Kalkilista.png

Opublikowano

7 minut temu, Roman Octopic napisał:

Hawiland zostaje na forum UN? Bo narazie chyba tak, ale Waksman pytał się wcześniej żeby państwa które będą chciały odejść, to żeby informowały, a my to nie wiem, niby narazie nie odchodzimy bo nam się dobrze mieszka u Federacji, ale co w przyszłości? Mamy oferte od Sheldona (nie wiem czy dobrze pisze, sorka), więc podyskutujmy. Nie wiem jak wam, ale mi nie podoba się że będziemy na samym dole, więc ja bym proponował tak: współdzielić forum z FN do przynajmniej stycznia 2024, a później zdecydujemy. Zgoda? Ja jestem za

Edit: nie przeprowadziliśmy jeszcze referendum, ale trzeba podjąć przedwczesną decyzje

Ja jakbyśmy mieli nie dołączyć, to bez przesady że tak krótko, na samym dole forum nie jest tak źle, jakośbyśmy przetrwali xD ale referendum o wszystkim zdecyduje, a do tej pory mamy remisy w przedwczesnych nieoficjalnych sondażach, więc jak będzie remis w referendum, to nie wiem XD

Prezydent II Federacji Nordackiej, Tadeusz Henrykowski

1213.png

Aktualnie niedostępny, w razie problemów proszę o kontakt: tadeuszhenrykowski@gmail.com

Opublikowano

12 minut temu, Roman Octopic napisał:

Nie wiem jak wam, ale mi nie podoba się że będziemy na samym dole

Na samym dole? Trochę to Czesnoradczycy podkoloryzowali, to będzie prawdopodobnie drugi dział od góry, nawet scrollować nie będzie trzeba XD

99792411588297495.png

Bolesław Kirianóo von Hohenburg de la Sparasan

Spiker Kongresu, Minister Spraw Zewnętrznych
    i Premier II Federacji Nordackiej

Użytkownik StemplaObywatel KirianiiWierny Przenajświętszego Kościoła KiryjskiegoAntykomunista

"Gdy gardzisz mszą i pierogiem: Idźże sobie z Panem Bogiem! A kto prośby nie posłucha: W imię Ojca, Syna, Ducha!"

Opublikowano

Znaczy ja to widziałem jako kategorię ?PROWINCJE I PAŃSTWA STOWARZYSZONE? czy coś takiego, a znając klasyczne układy forów to pewnie to będzie jeden z niższych działów, no ale na pewno nie najniższy.

SYoeTe3.png 100505667931999071.png
    Kaspar Venir Waksman-Dëter
    były: I i III Prezydent UTN, wielokrotny Minister Spraw Wewnętrznych UTN i I FN, V, VI i VII Prezydent III Republiki Muratyki, Prokurator Generalny w I Federacji Nordackiej, Pierwszy Towarzysz Związku Socjalistycznych i Kalkilistycznych Republik Muratyckich, I Prezydent IV Republiki Muratyki, Marszałek Wielki Sejmu Muratyckiego

Muratyka1.png Kalkilista.png

Gość Roman Octopic
    1 minutę temu, Bolesław Kirianóo von Hohenburg napisał:

Na samym dole? Trochę to Czesnoradczycy podkoloryzowali, to będzie prawdopodobnie drugi dział od góry, nawet scrollować nie będzie trzeba XD

a to przepraszam, sugerowałem się Czesnoradem, to jednak nie jest źle

Opublikowano

Według mnie tak czy siak zostajemy, jestem za zostaniem i elo, reszta niech się wypowie

Prezydent II Federacji Nordackiej, Tadeusz Henrykowski

1213.png

Aktualnie niedostępny, w razie problemów proszę o kontakt: tadeuszhenrykowski@gmail.com