Skocz do zawartości
  • advertisement_alt
  • advertisement_alt
  • advertisement_alt

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Hawiland zostaje na forum UN? Bo narazie chyba tak, ale Waksman pytał się wcześniej żeby państwa które będą chciały odejść, to żeby informowały, a my to nie wiem, niby narazie nie odchodzimy bo nam się dobrze mieszka u Federacji, ale co w przyszłości? Mamy oferte od Sheldona (nie wiem czy dobrze pisze, sorka), więc podyskutujmy. Nie wiem jak wam, ale mi nie podoba się że będziemy na samym dole, więc ja bym proponował tak: współdzielić forum z FN do przynajmniej stycznia 2024, a później zdecydujemy. Zgoda? Ja jestem za

Edit: nie przeprowadziliśmy jeszcze referendum, ale trzeba podjąć przedwczesną decyzje

Edytowane przez Roman Octopic
Opublikowano
7 minut temu, Roman Octopic napisał:

Hawiland zostaje na forum UN? Bo narazie chyba tak, ale Waksman pytał się wcześniej żeby państwa które będą chciały odejść, to żeby informowały, a my to nie wiem, niby narazie nie odchodzimy bo nam się dobrze mieszka u Federacji, ale co w przyszłości? Mamy oferte od Sheldona (nie wiem czy dobrze pisze, sorka), więc podyskutujmy. Nie wiem jak wam, ale mi nie podoba się że będziemy na samym dole, więc ja bym proponował tak: współdzielić forum z FN do przynajmniej stycznia 2024, a później zdecydujemy. Zgoda? Ja jestem za

Edit: nie przeprowadziliśmy jeszcze referendum, ale trzeba podjąć przedwczesną decyzje

Ja jakbyśmy mieli nie dołączyć, to bez przesady że tak krótko, na samym dole forum nie jest tak źle, jakośbyśmy przetrwali xD ale referendum o wszystkim zdecyduje, a do tej pory mamy remisy w przedwczesnych nieoficjalnych sondażach, więc jak będzie remis w referendum, to nie wiem XD

I oraz IV Prezydent II Federacji Nordackiej, Król Hawilandu, Tadeusz Henrykowski

1213.png

Aktualnie niedostępny, w razie problemów proszę o kontakt: tadeuszhenrykowski@gmail.com

Opublikowano
12 minut temu, Roman Octopic napisał:

Nie wiem jak wam, ale mi nie podoba się że będziemy na samym dole

Na samym dole? Trochę to Czesnoradczycy podkoloryzowali, to będzie prawdopodobnie drugi dział od góry, nawet scrollować nie będzie trzeba XD

99792411588297495.png

Bolesław Kirianóo von Hohenburg de la Sparasan
w Winkulii jako Mikołaj III

101005704499837848.pngUżytkownik StemplaObywatel KirianiiWierny Przenajświętszego Kościoła KiryjskiegoAntykomunista

"Gdy gardzisz mszą i pierogiem: Idźże sobie z Panem Bogiem! A kto prośby nie posłucha: W imię Ojca, Syna, Ducha!"

Opublikowano
1 minutę temu, Bolesław Kirianóo von Hohenburg napisał:

Na samym dole? Trochę to Czesnoradczycy podkoloryzowali, to będzie prawdopodobnie drugi dział od góry, nawet scrollować nie będzie trzeba XD

a to przepraszam, sugerowałem się Czesnoradem, to jednak nie jest źle

Opublikowano

Według mnie tak czy siak zostajemy, jestem za zostaniem i elo, reszta niech się wypowie

I oraz IV Prezydent II Federacji Nordackiej, Król Hawilandu, Tadeusz Henrykowski

1213.png

Aktualnie niedostępny, w razie problemów proszę o kontakt: tadeuszhenrykowski@gmail.com