Gość Roman Octopic Opublikowano 13 Lipca 2023 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2023 Postańczycy żyją z hawilandczykami długo, dlatego tworze ten wątek aby w raz z Aleksandrem i Tadeuszem zbierać tutaj informacje o Postańczykach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Voloslav von der Hov 12 Opublikowano 13 Lipca 2023 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2023 oni chyba byli też Orientyjczykami o ile się nie myle, i zamieszkują tereny Postanu i Anerukay. nie znam nazwy ale chyba dobrze ktoś mniej ważny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Roman Octopic Opublikowano 14 Lipca 2023 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2023 (edytowane) 17 godzin temu, Voloslav von der Hov napisał: oni chyba byli też Orientyjczykami o ile się nie myle, i zamieszkują tereny Postanu i Anerukay. nie znam nazwy ale chyba dobrze dokładnie, + są grupą pokrewną hawilandczyków, ale nie są hawilandczykami. Edytowane 14 Lipca 2023 przez Roman Octopic Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Roman Octopic Opublikowano 27 Lipca 2023 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2023 Wiemy coś jeszcze? Czy to w sumie wszystko? xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tadeusz I Wielki 269 Opublikowano 27 Lipca 2023 Zaimki: on/jego Zaimki: on/jego Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2023 1 minutę temu, Roman Octopic napisał: Wiemy coś jeszcze? Czy to w sumie wszystko? xD Wiemy też że długo żyją (odkopane z notatnika) Prezydent II Federacji Nordackiej, Tadeusz Henrykowski Aktualnie niedostępny, w razie problemów proszę o kontakt: tadeuszhenrykowski@gmail.com Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Roman Octopic Opublikowano 27 Lipca 2023 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2023 (edytowane) 4 minuty temu, Tadeusz I Wielki napisał: Wiemy też że długo żyją (odkopane z notatnika) ooo, wyślij mi na dc niektóre rzeczy i potem tu to dam Edytowane 27 Lipca 2023 przez Roman Octopic Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tadeusz I Wielki 269 Opublikowano 31 Lipca 2023 Zaimki: on/jego Zaimki: on/jego Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2023 W dniu 27.07.2023 o 18:34, Roman Octopic napisał: ooo, wyślij mi na dc niektóre rzeczy i potem tu to dam Wszystko (chyba) wysłane Prezydent II Federacji Nordackiej, Tadeusz Henrykowski Aktualnie niedostępny, w razie problemów proszę o kontakt: tadeuszhenrykowski@gmail.com Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Roman Octopic Opublikowano 1 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2023 21 godzin temu, Tadeusz I Wielki napisał: Wszystko (chyba) wysłane Dziwi mnie to że Postańczycy mieli wyraz twarzy według opisów podobny do realnych arabów, ale później doczytam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tadeusz I Wielki 269 Opublikowano 1 Sierpnia 2023 Zaimki: on/jego Zaimki: on/jego Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2023 1 godzinę temu, Roman Octopic napisał: Dziwi mnie to że Postańczycy mieli wyraz twarzy według opisów podobny do realnych arabów, ale później doczytam A no mieli wyraz twarzy arabski Prezydent II Federacji Nordackiej, Tadeusz Henrykowski Aktualnie niedostępny, w razie problemów proszę o kontakt: tadeuszhenrykowski@gmail.com Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bolesław Lwie Serce 64 Opublikowano 1 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2023 Godzinę temu, Tadeusz I Wielki napisał: A no mieli wyraz twarzy arabski ja bym na waszym miejscu napisał historię postanu teraźniejszą (od 2022 roku do teraz) (-) II Król Hawilandu, III Kanclerz Hawilandu oraz lider partii "Wolny Hawiland". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bolesław Kirianóo von Hohenburg 517 Opublikowano 1 Sierpnia 2023 Zaimki: on/jego Zaimki: on/jego Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2023 Co to znaczy ten wyraz twarzy arabski? W sensie że ciemni jak Arabowie czy że się tak dziwnie uśmiechają jak Arabowie, bo tu niedopowiedzenie jakieś xD Bolesław Kirianóo von Hohenburg de la Sparasan Spiker Kongresu, Minister Spraw Zewnętrznych i Premier II Federacji Nordackiej "Gdy gardzisz mszą i pierogiem: Idźże sobie z Panem Bogiem! A kto prośby nie posłucha: W imię Ojca, Syna, Ducha!" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tadeusz I Wielki 269 Opublikowano 2 Sierpnia 2023 Zaimki: on/jego Zaimki: on/jego Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2023 12 godzin temu, Bolesław Kirianóo von Hohenburg napisał: Co to znaczy ten wyraz twarzy arabski? W sensie że ciemni jak Arabowie czy że się tak dziwnie uśmiechają jak Arabowie, bo tu niedopowiedzenie jakieś xD ' jakieś losowe zdjęcie z netu, ale bierzemy pod uwagę samą twarz Prezydent II Federacji Nordackiej, Tadeusz Henrykowski Aktualnie niedostępny, w razie problemów proszę o kontakt: tadeuszhenrykowski@gmail.com Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Roman Octopic Opublikowano 2 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2023 6 godzin temu, Tadeusz I Wielki napisał: ' jakieś losowe zdjęcie z netu, ale bierzemy pod uwagę samą twarz o wow Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Roman Octopic Opublikowano 3 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2023 Dobra, coś jeszcze może? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tadeusz I Wielki 269 Opublikowano 4 Sierpnia 2023 Zaimki: on/jego Zaimki: on/jego Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2023 16 godzin temu, Roman Octopic napisał: Dobra, coś jeszcze może? Mało wiem ogólnie, sprawdź może na swoim dysku? Prezydent II Federacji Nordackiej, Tadeusz Henrykowski Aktualnie niedostępny, w razie problemów proszę o kontakt: tadeuszhenrykowski@gmail.com Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Roman Octopic Opublikowano 5 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2023 W dniu 4.08.2023 o 10:55, Tadeusz I Wielki napisał: Mało wiem ogólnie, sprawdź może na swoim dysku? nie mam zbytnio dostępu, spróbuje później, ale teraz pytanie: ma ktoś strone Postanu z okresu jego zakończenia i początków? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bolesław Lwie Serce 64 Opublikowano 5 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2023 (edytowane) 3 godziny temu, Roman Octopic napisał: nie mam zbytnio dostępu, spróbuje później, ale teraz pytanie: ma ktoś strone Postanu z okresu jego zakończenia i początków? Z okresu zakończenia to ma JKM Tadeusz i jeśli ile się nie myle to @Bolesław Kirianóo von Hohenburg, ale moge sie mylić Edytowane 5 Sierpnia 2023 przez Bolesław Lwie Serce (-) II Król Hawilandu, III Kanclerz Hawilandu oraz lider partii "Wolny Hawiland". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bolesław Kirianóo von Hohenburg 517 Opublikowano 5 Sierpnia 2023 Zaimki: on/jego Zaimki: on/jego Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2023 Ano mam, ale tylko z zakończenia plus tylko stronę główną, bo podobno jeszcze jakieś podstrony były. Jest ona tutaj, nie pytajcie czemu w adresie jest piwnica, wszystko się wyjaśni w swoim czasie. 1 Bolesław Kirianóo von Hohenburg de la Sparasan Spiker Kongresu, Minister Spraw Zewnętrznych i Premier II Federacji Nordackiej "Gdy gardzisz mszą i pierogiem: Idźże sobie z Panem Bogiem! A kto prośby nie posłucha: W imię Ojca, Syna, Ducha!" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bolesław Lwie Serce 64 Opublikowano 5 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2023 4 godziny temu, Bolesław Kirianóo von Hohenburg napisał: Ano mam, ale tylko z zakończenia plus tylko stronę główną, bo podobno jeszcze jakieś podstrony były. Jest ona tutaj, nie pytajcie czemu w adresie jest piwnica, wszystko się wyjaśni w swoim czasie. Przeglądając tą strone pewna kwestia mi się łączy w całość, ale to może ja jestem popierdolony (-) II Król Hawilandu, III Kanclerz Hawilandu oraz lider partii "Wolny Hawiland". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bolesław Kirianóo von Hohenburg 517 Opublikowano 5 Sierpnia 2023 Zaimki: on/jego Zaimki: on/jego Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2023 Chodzi o stronę postanu czy piwnicę? Bolesław Kirianóo von Hohenburg de la Sparasan Spiker Kongresu, Minister Spraw Zewnętrznych i Premier II Federacji Nordackiej "Gdy gardzisz mszą i pierogiem: Idźże sobie z Panem Bogiem! A kto prośby nie posłucha: W imię Ojca, Syna, Ducha!" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bolesław Lwie Serce 64 Opublikowano 6 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2023 18 godzin temu, Bolesław Kirianóo von Hohenburg napisał: Chodzi o stronę postanu czy piwnicę? Postanu (-) II Król Hawilandu, III Kanclerz Hawilandu oraz lider partii "Wolny Hawiland". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi