Tadeusz I Wielki 265 Opublikowano 24 Czerwca 2023 Zaimki: on/jego Zaimki: on/jego Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2023 Tutaj pisać możemy o realu, sprawy wojenne, polityczne, itd. ? Prezydent II Federacji Nordackiej, Tadeusz Henrykowski Aktualnie niedostępny, w razie problemów proszę o kontakt: tadeuszhenrykowski@gmail.com Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Roman Octopic Opublikowano 12 Lipca 2023 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2023 pa jaki debil: Oburzenie po szczycie. Orban w nagraniu z Wilna (msn.com) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tadeusz I Wielki 265 Opublikowano 12 Lipca 2023 Zaimki: on/jego Zaimki: on/jego Autor Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2023 20 minut temu, Roman Octopic napisał: pa jaki debil: Oburzenie po szczycie. Orban w nagraniu z Wilna (msn.com) czego oczekujesz od Orbana xdd Prezydent II Federacji Nordackiej, Tadeusz Henrykowski Aktualnie niedostępny, w razie problemów proszę o kontakt: tadeuszhenrykowski@gmail.com Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aleksander von Kruk 21 Opublikowano 12 Lipca 2023 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2023 29 minut temu, Tadeusz I Wielki napisał: czego oczekujesz od Orbana xdd rozsądku i godności człowieka, tego oczekuje każdy, ale co dostajemy? kurwa nic 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Voloslav von der Hov 12 Opublikowano 13 Lipca 2023 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2023 W dniu 12.07.2023 o 21:38, Roman Octopic napisał: pa jaki debil: Oburzenie po szczycie. Orban w nagraniu z Wilna (msn.com) XDD tak wogóle to gdzie jest mieczysław hałw? nie ma go już w Hawilandzie? czy co ktoś mniej ważny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tadeusz I Wielki 265 Opublikowano 13 Lipca 2023 Zaimki: on/jego Zaimki: on/jego Autor Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2023 11 minut temu, Voloslav von der Hov napisał: XDD tak wogóle to gdzie jest mieczysław hałw? nie ma go już w Hawilandzie? czy co znikł, z nieoficjalnych info jest w szpitalu ale nie jest nic poważnego zbytnio, wychodzić niby ma, chociaż z nieoficjalnych info on tam trafił w czerwcu, a się nie zarejestrował od lutego Prezydent II Federacji Nordackiej, Tadeusz Henrykowski Aktualnie niedostępny, w razie problemów proszę o kontakt: tadeuszhenrykowski@gmail.com Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bolesław Lwie Serce 64 Opublikowano 14 Lipca 2023 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2023 a słyszeliście o reporterze BBC aka Big Black Cock który wysyłał swoje nagie zdjęcia i prosił o takie zdjęcia niepełnoletnią? XD (-) II Król Hawilandu, III Kanclerz Hawilandu oraz lider partii "Wolny Hawiland". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Voloslav von der Hov 12 Opublikowano 14 Lipca 2023 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2023 2 godziny temu, Bolesław Lwie Serce napisał: a słyszeliście o reporterze BBC aka Big Black Cock który wysyłał swoje nagie zdjęcia i prosił o takie zdjęcia niepełnoletnią? XD niezle BBC ktoś mniej ważny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Roman Octopic Opublikowano 15 Lipca 2023 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2023 18 godzin temu, Bolesław Lwie Serce napisał: a słyszeliście o reporterze BBC aka Big Black Cock który wysyłał swoje nagie zdjęcia i prosił o takie zdjęcia niepełnoletnią? XD to ten co ogłaszał śmierć Królowej? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Helwetyk 85 Opublikowano 17 Lipca 2023 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2023 Test techniczny. 2 (?) Helwetyk Romański, Namiestnik Palatynatu Leocji Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bolesław Kirianóo von Hohenburg 510 Opublikowano 17 Lipca 2023 Zaimki: on/jego Zaimki: on/jego Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2023 Do czego to doszło, że trzeba dorabiać dodatkowe korony na "testach technicznych"... 1 Bolesław Kirianóo von Hohenburg Spiker Kongresu, Minister Spraw Zewnętrznych i Premier II Federacji Nordackiej "Gdy gardzisz mszą i pierogiem: Idźże sobie z Panem Bogiem! A kto prośby nie posłucha: W imię Ojca, Syna, Ducha!" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bolesław Lwie Serce 64 Opublikowano 18 Lipca 2023 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2023 Nasze ulubione konto ma aktualnie finał! 1 (-) II Król Hawilandu, III Kanclerz Hawilandu oraz lider partii "Wolny Hawiland". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tadeusz I Wielki 265 Opublikowano 18 Lipca 2023 Zaimki: on/jego Zaimki: on/jego Autor Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2023 6 minut temu, Bolesław Lwie Serce napisał: Nasze ulubione konto ma aktualnie finał! ale mało klatek do końca, ?? 1 Prezydent II Federacji Nordackiej, Tadeusz Henrykowski Aktualnie niedostępny, w razie problemów proszę o kontakt: tadeuszhenrykowski@gmail.com Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tadeusz I Wielki 265 Opublikowano 18 Lipca 2023 Zaimki: on/jego Zaimki: on/jego Autor Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2023 Najpierw chłop się zabił (i inne osoby) bo jechał za dużo w terenie zabudowanym, potem strzelanina w Poznaniu, wczoraj chłop popełnił samobójstwo, spadł z budynku, a teraz to samo zrobił znany youtuber Ravgor, ja nie wiem co sie w polsce odpierdala Prezydent II Federacji Nordackiej, Tadeusz Henrykowski Aktualnie niedostępny, w razie problemów proszę o kontakt: tadeuszhenrykowski@gmail.com Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Roman Octopic Opublikowano 18 Lipca 2023 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2023 2 minuty temu, Tadeusz I Wielki napisał: Najpierw chłop się zabił (i inne osoby) bo jechał za dużo w terenie zabudowanym, potem strzelanina w Poznaniu, wczoraj chłop popełnił samobójstwo, spadł z budynku, a teraz to samo zrobił znany youtuber Ravgor, ja nie wiem co sie w polsce odpierdala No ja nie wiem, ale co do 2 ostatnich przypadków, jeśli któryś z Hawilandczyków czuje się źle, ma chęci samobójcze, to dzwońcie pod któryś z tych numerów: 116111 - numer zaufania dla dzieci i młodzieży 116123 - numer zaufania dla osób dorosłych bo naprawdę to co się dzieje to jest straszne, i zapobiegajmy temu, ja ogólnie bym wszystkim chciał powiedzieć, nawet osobom spoza Hawilandu, aby w razie co dzwonić pod te numery, zamiast brać sprawy w swoje ręce Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tadeusz I Wielki 265 Opublikowano 18 Lipca 2023 Zaimki: on/jego Zaimki: on/jego Autor Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2023 3 minuty temu, Roman Octopic napisał: No ja nie wiem, ale co do 2 ostatnich przypadków, jeśli któryś z Hawilandczyków czuje się źle, ma chęci samobójcze, to dzwońcie pod któryś z tych numerów: 116111 - numer zaufania dla dzieci i młodzieży 116123 - numer zaufania dla osób dorosłych bo naprawdę to co się dzieje to jest straszne, i zapobiegajmy temu, ja ogólnie bym wszystkim chciał powiedzieć, nawet osobom spoza Hawilandu, aby w razie co dzwonić pod te numery, zamiast brać sprawy w swoje ręce Roman, muszę cie pochwalić, napisałeś coś dobrego, jeśli ktoś ma problemy to zgłoście się do specjalisty, zadzwońcie pod telefon zaufania, ale nie bierzcie tego w swoje ręce, to nie jest rozwiązanie, i depresje np także trzeba leczyć. Prezydent II Federacji Nordackiej, Tadeusz Henrykowski Aktualnie niedostępny, w razie problemów proszę o kontakt: tadeuszhenrykowski@gmail.com Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aleksander von Kruk 21 Opublikowano 18 Lipca 2023 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2023 53 minuty temu, Roman Octopic napisał: No ja nie wiem, ale co do 2 ostatnich przypadków, jeśli któryś z Hawilandczyków czuje się źle, ma chęci samobójcze, to dzwońcie pod któryś z tych numerów: 116111 - numer zaufania dla dzieci i młodzieży 116123 - numer zaufania dla osób dorosłych bo naprawdę to co się dzieje to jest straszne, i zapobiegajmy temu, ja ogólnie bym wszystkim chciał powiedzieć, nawet osobom spoza Hawilandu, aby w razie co dzwonić pod te numery, zamiast brać sprawy w swoje ręce Na 100% w Hawilandzie jest ktoś taki, i wiem kto więc dzięki że udostępniasz takie coś, więcej ludzi się o tym dowie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tadeusz I Wielki 265 Opublikowano 19 Lipca 2023 Zaimki: on/jego Zaimki: on/jego Autor Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2023 Ten tydzień to jest naprawdę jakiś przeklęty, mam nadzieję że dzisiaj już niczego nie będzie... Prezydent II Federacji Nordackiej, Tadeusz Henrykowski Aktualnie niedostępny, w razie problemów proszę o kontakt: tadeuszhenrykowski@gmail.com Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bolesław Lwie Serce 64 Opublikowano 19 Lipca 2023 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2023 7 godzin temu, Tadeusz I Wielki napisał: Ten tydzień to jest naprawdę jakiś przeklęty, mam nadzieję że dzisiaj już niczego nie będzie... Mamy 19, miejmy nadzieję że nic się już nie stanie (-) II Król Hawilandu, III Kanclerz Hawilandu oraz lider partii "Wolny Hawiland". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tadeusz I Wielki 265 Opublikowano 19 Lipca 2023 Zaimki: on/jego Zaimki: on/jego Autor Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2023 51 minut temu, Bolesław Lwie Serce napisał: Mamy 19, miejmy nadzieję że nic się już nie stanie Już się odjebało Prezydent II Federacji Nordackiej, Tadeusz Henrykowski Aktualnie niedostępny, w razie problemów proszę o kontakt: tadeuszhenrykowski@gmail.com Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Roman Octopic Opublikowano 19 Lipca 2023 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2023 1 godzinę temu, Tadeusz I Wielki napisał: Już się odjebało nie no kurwa co jest Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Roman Octopic Opublikowano 20 Lipca 2023 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2023 Dzisiaj chyba już nic się nie dzieję, to napiszę coś: w sumie to ciekawy film, i co sądzicie w sumie o takim zniknięciu? Ja np. bym nie chciał trochę ze względu na bliską rodzinę czyli mamę, tatę ale na drugie to w sumie ciekawy temat, i w sumie gdyby nie to że mam bliską rodzinę spoko, to w sumie czemu nie? XD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tadeusz I Wielki 265 Opublikowano 20 Lipca 2023 Zaimki: on/jego Zaimki: on/jego Autor Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2023 ja tam bym się zgodził na takie coś, ale narazie mam dobre relacje dobrze mi sie zyje to po co odchodzic? Prezydent II Federacji Nordackiej, Tadeusz Henrykowski Aktualnie niedostępny, w razie problemów proszę o kontakt: tadeuszhenrykowski@gmail.com Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aleksander von Kruk 21 Opublikowano 20 Lipca 2023 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2023 Nie uwierzycie. W Berlinie pojawił się... lew XDDDDDD a dokładniej lwica Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Roman Octopic Opublikowano 22 Lipca 2023 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2023 W dniu 20.07.2023 o 21:10, Aleksander von Kruk napisał: Nie uwierzycie. W Berlinie pojawił się... lew XDDDDDD a dokładniej lwica Niby to dzik, ale śmiesznie by było jak by to była lwica Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi