• Kocham to! 3
Skocz do zawartości
  • Dodaj nową pozycję...

Ogłoszenia Freutreggëra Freutu Nirsk

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
  •   Zaimki: ta osoba/tej osoby

Szanowni bracia i siostry,

Już od dłuższego czasu jestem Freutreggërem okolic Nirska, jednak do tej pory nie miałem wizji ani chęci do działania, co mam nadzieję się zmieni i moja aktywność tutaj będzie choć minimalnie zauważalna.

Chciałbym zaprezentować plan działania, którego celem jest usprawnienie poruszania się po Freut'cie, skompletowanie informacji o nim oraz wspieranie lokalnych inwestycji i drużyn piłkarskich. Plan składa się z czterech kroków:

1. Uporządkowanie działu Nirska - od teraz dział zmienia nazwę na "Freut Nirsk". Utworzenie poddziałów dla każdego miasta, aby łątwiej można było odnależć interesujących ich informacji.

2. Stworzenie opisów miejscowości. Aby ułatwić mieszkańcom znalezienie potrzebnych informacji, planuję stworzenie krótkich opisów miejscowości, oraz dodatkowe opisy dla poszczególnych bydynków/instytucji. Opisy te zawierałyby informacje na temat historii, atrakcji turystycznych lub po prostu krótką notkę, że takie coś instnieje.

3. Ustalenie mapy regionu - jest dostępnych wiele informacji na temat Freutu w mapach MIM. Chcę zebrać te informację w jedno miejce, aby można było łatwo zobrazować sobie nasz rejon. Mapa ta będzie prosta, niczym paint, ale łatwa do czytania i umożliwiać łatwe zorientowanie się w terenie.

4. Wspieranie lokalnych drużyn piłkarskich oraz instytucji. Planuje stworzenie tematów na dany temat, w którym będą mogły być zamieszczane informacje na temat meczów, wyników, a także wywiadów z zawodnikami i trenerami lub planach inwestycji w przypadku instytucji.

Mam nadzieję, że powyższy plan zostanie zrealizowany choć w małęj części co przyczyni się do polepszenia jakości życia w tym pięknym Freut'cie.

Z poważaniem,

99527777916552314.png

• Lubię to 2
    • Kocham to! 1

Opublikowano

Nazwa działu została zmienione i podfora dla miast równiez.

Zacząłem sklejać w jedną całość mapy Freutu z danych zaczerpniętych z MIM. Na ten moment zaznaczone są 3 miasta (wszystkie), tory kolejowe wraz z przystankami (według danych nie ma połączenia z miastem Wardburg) oraz drogi (tu zaś drogi prowadzą tylko do Nirska. Myślę, że w bliskim czasie, gdy przyjrze się mapie terenu, będzie trzeba rozpocząć planowanie dróg, między miastami.

100183979914691402.png

Podgląd mapy Nirska

• Kocham to! 1

Opublikowano
  • NIO: 1609230033

• NIO: 1609230033

Życzę Freutowi długich lat rozwoju. 

• Kocham to! 1

Kawaler Henryk Ziemiański herbu Ziemianin 

Vajs-Spiker 

Były Premier II Federacji Nordackiej 

Kongresman IV kadencji 

Lider frakcji ultranordacko-ojczyźnianej w Koalicji Konserwatywnej 

II Prezydent II Federacji Nordackiej 

816969640_100895599741633765(1).png.7a67183fdb10829777c420f9e0f669a0.png

1260.png

Opublikowano
  •   Zaimki: on/jego

•   Zaimki: on/jego
  • NIO: 2709210001

• NIO: 2709210001

Ja również życzę wszystkiego najlepszego w rozwoju tego rejonu. Niech was niosą same sukcesy!

Co do rozwoju kolei - MKP Muratyckie Linie Kolejowe i Muratican Railworks służą pomocą! ?

SYoeTe3.png 100505667931999071.png
    Kaspar Venir Waksman-Dëter
    były: I i III Prezydent UTN, wielokrotny Minister Spraw Wewnętrznych UTN i I FN, V, VI i VII Prezydent III Republiki Muratyki, Prokurator Generalny w I Federacji Nordackiej, Pierwszy Towarzysz Związku Socjalistycznych i Kalkilistycznych Republik Muratyckich, I Prezydent IV Republiki Muratyki, Marszałek Wielki Sejmu Muratyckiego

Muratyka1.png Kalkilista.png