Waksman 1 340 Opublikowano 14 Listopada 2021 Zaimki: on/jego Zaimki: on/jego NIO: 2709210001 NIO: 2709210001 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2021 Przed chwilą podjąłem decyzję i powołałem @Xavier ?sa Waksman-Dëter na stanowisko Sędziego Najwyższego. Z tego miejsca pragnę pogratulować i życzyć powodzenia - mam nadzieję, że za pańskiej kadencji Sąd Muratycki będzie działał dobrze i skutecznie. Niech za wartości obierze sprawiedliwość i poszanowanie litery prawa. Co do kwestii organizacyjnych - artykuł 38 Konstytucji nakłada na Sędziego Najwyższego obowiązek sporządzenia schematu pozwu według którego te będą składane. To zostawiam tobie, Xavier. Kolejną sprawą jest publikacja wyroków i wykładni - wolisz robić to na forum czy w Dzienniku Ustaw? 1 Kaspar Venir Waksman-Dëter były: I i III Prezydent UTN, wielokrotny Minister Spraw Wewnętrznych UTN i I FN, V, VI i VII Prezydent III Republiki Muratyki, Prokurator Generalny w I Federacji Nordackiej, Pierwszy Towarzysz Związku Socjalistycznych i Kalkilistycznych Republik Muratyckich, I Prezydent IV Republiki Muratyki, Marszałek Wielki Sejmu Muratyckiego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xavier von Hippogriff 22 Opublikowano 16 Listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2021 Szanowny Panie prezydencie, jak chodzi o sprawę publikacji wyroków i wykładni to wolałbym robić to na forum. A schemat jak już pan wie wysłałem panu drogą prywatną. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Waksman 1 340 Opublikowano 16 Listopada 2021 Zaimki: on/jego Zaimki: on/jego NIO: 2709210001 NIO: 2709210001 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2021 15 minut temu, Xavier ?sa Waksman-Dëter napisał: Szanowny Panie prezydencie, jak chodzi o sprawę publikacji wyroków i wykładni to wolałbym robić to na forum. A schemat jak już pan wie wysłałem panu drogą prywatną. Dobrze. Czy będą ci potrzebne na to osobne działy? Czy będziesz je zostawiał w wątkach danych rozpraw? Co do schematu - mi on odpowiada. Chyba, że któryś z @Obywatel ma pomysł dot. tego co można by było w nim zawrzeć oprócz danych podstawowych, takich jak uzasadnienie i dowody. Opublikuj go proszę na forum. Ja go przypnę i dostosuję w razie potrzeby. Kaspar Venir Waksman-Dëter były: I i III Prezydent UTN, wielokrotny Minister Spraw Wewnętrznych UTN i I FN, V, VI i VII Prezydent III Republiki Muratyki, Prokurator Generalny w I Federacji Nordackiej, Pierwszy Towarzysz Związku Socjalistycznych i Kalkilistycznych Republik Muratyckich, I Prezydent IV Republiki Muratyki, Marszałek Wielki Sejmu Muratyckiego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xavier von Hippogriff 22 Opublikowano 16 Listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2021 7 minut temu, Waksman napisał: Dobrze. Czy będą ci potrzebne na to osobne działy? Czy będziesz je zostawiał w wątkach danych rozpraw? Co do schematu - mi on odpowiada. Chyba, że któryś z @Obywatel ma pomysł dot. tego co można by było w nim zawrzeć oprócz danych podstawowych, takich jak uzasadnienie i dowody. Opublikuj go proszę na forum. Ja go przypnę i dostosuję w razie potrzeby. Nie będą Mi do tego potrzebne osobne działy, będę publikował je w wątkach rozpraw. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Waksman 1 340 Opublikowano 16 Listopada 2021 Zaimki: on/jego Zaimki: on/jego NIO: 2709210001 NIO: 2709210001 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2021 No, cudownie. Nadałem ci moderatora w dziale Sądu Muratyckiego, przypiąłem też wzór pozwu. Czy w czymś jeszcze mam ci pomóc? Kaspar Venir Waksman-Dëter były: I i III Prezydent UTN, wielokrotny Minister Spraw Wewnętrznych UTN i I FN, V, VI i VII Prezydent III Republiki Muratyki, Prokurator Generalny w I Federacji Nordackiej, Pierwszy Towarzysz Związku Socjalistycznych i Kalkilistycznych Republik Muratyckich, I Prezydent IV Republiki Muratyki, Marszałek Wielki Sejmu Muratyckiego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xavier von Hippogriff 22 Opublikowano 16 Listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2021 9 minut temu, Waksman napisał: No, cudownie. Nadałem ci moderatora w dziale Sądu Muratyckiego, przypiąłem też wzór pozwu. Czy w czymś jeszcze mam ci pomóc? Jak na razie to nie trzeba. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Waksman 1 340 Opublikowano 16 Listopada 2021 Zaimki: on/jego Zaimki: on/jego NIO: 2709210001 NIO: 2709210001 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2021 Nie ma problemu. Jak coś to wiesz gdzie mnie szukać ? Życzę powodzenia na stanowisku! Kaspar Venir Waksman-Dëter były: I i III Prezydent UTN, wielokrotny Minister Spraw Wewnętrznych UTN i I FN, V, VI i VII Prezydent III Republiki Muratyki, Prokurator Generalny w I Federacji Nordackiej, Pierwszy Towarzysz Związku Socjalistycznych i Kalkilistycznych Republik Muratyckich, I Prezydent IV Republiki Muratyki, Marszałek Wielki Sejmu Muratyckiego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi