• Kocham to! 4
Skocz do zawartości
  • Dodaj nową pozycję...
  • advertisement_alt
  • advertisement_alt
  • advertisement_alt

Zdrastujtie!

Gość Vladimir Agucko
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Gość Vladimir Agucko

Postanowiłem się oficjalnie przywitać z nowoprzybyłym v-krajem w Unii Nordackiej i jednocześnie zapytać, czy byłaby możliwość uzyskania obywatelstwa, a co za tym idzie, zamieszkania w Królestwie Hawilandu?

Z góry dziękować za odpowiedź.

Opublikowano
  •   Zaimki: męskie

Sael! Od 2 stycznia w Hawilandzie są wymogi otrzymania obywatelstwa. 2 z tych wymagań mógłbyś spełniać (tj. miejsce zamieszkania w Hawilandzie i określenie swojej narodowości), jednakże w wymogach jest zapisek o tym, że osoba chcąca mieszkać w Hawilandzie musi udzielać się w nim przez co najmniej 2 tygodnie, przy dużej aktywności wymaganie zniżone zostanie do 1 tygodnia, natomiast drugi wymóg to neutralne stosunki z państwami Unii Nordackiej i z państwami z którymi Hawiland utrzymuje stosunki dyplomatyczne. Pan aktualnie ma konflikt z Insulią, więc niestety muszę oddalić pańską prośbę. Może pan się jednak udzielać w Hawilandzie jako mieszkaniec, i może pan tworzyć instytucje itd. Jeśli będzie pan wystarczająco aktywny a konflikt z Insulią zmniejszy się, wtedy będe mógł pana przyjąć, natomiast aktualnie nie chcę psuć stosunków dyplomatycznych z Insulią.

Pozdrawiam

I oraz IV Prezydent II Federacji Nordackiej, Król Hawilandu, Tadeusz Henrykowski

1213.png

Aktualnie niedostępny, w razie problemów proszę o kontakt: tadeuszhenrykowski@gmail.com

Gość Vladimir Agucko

Królu złoty!

Chciałbym sprostować. To nie ja mam konflikt z Insulią, tylko Insulia ma problem ze sobą. Czy Wasza Królewska Mość widzi gdzieś tu Insulię na tym forum? Nie. Zatem nie ma żadnego konfliktu pomiędzy mną, a Insulią. Insulia jest bytem nieodgadnionym i nigdy niewiadomo, czy v-żyją czy nie v-żyją. Są gdzieś poza Unią Nordacką i nie wnoszą nic do Unii Nordackiej poza papierkiem, którym się można podetrzeć.

Proponuję przymknąć oko na konflikt, którego nie ma i przyjąć mnie do grona obywateli Hawilandu. Co Waszej Wysokości zależy? 

Opublikowano

10 godzin temu, Gość Vladimir Agucko napisał:

Czyli nici z dealu? ?

Nie było mnie, więc teraz dopiero mogłem przejrzeć dokładniej wszystko, ale nie spełniałby pan warunków obywatelstwa: aktywność w Hawilandzie, i podtrzymuje to, że ma pan konflikt. Jednakże pańskie konto zostało usunięte przed administracje, co pokazuje że nie moglibyśmy pana pomimo wszystko przyjąć. 

I oraz IV Prezydent II Federacji Nordackiej, Król Hawilandu, Tadeusz Henrykowski

1213.png

Aktualnie niedostępny, w razie problemów proszę o kontakt: tadeuszhenrykowski@gmail.com

Opublikowano

Łatwo z nim.

99792411588297495.png

Bolesław Kirianóo von Hohenburg de la Sparasan

Spiker Kongresu, Minister Spraw Zewnętrznych
    i Premier II Federacji Nordackiej

Użytkownik StemplaObywatel KirianiiWierny Przenajświętszego Kościoła KiryjskiegoAntykomunista

"Gdy gardzisz mszą i pierogiem: Idźże sobie z Panem Bogiem! A kto prośby nie posłucha: W imię Ojca, Syna, Ducha!"