Gość Vladimir Agucko Opublikowano 13 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2023 Postanowiłem się oficjalnie przywitać z nowoprzybyłym v-krajem w Unii Nordackiej i jednocześnie zapytać, czy byłaby możliwość uzyskania obywatelstwa, a co za tym idzie, zamieszkania w Królestwie Hawilandu? Z góry dziękować za odpowiedź. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tadeusz I Wielki 277 Opublikowano 14 Marca 2023 Zaimki: męskie Zaimki: męskie Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2023 Sael! Od 2 stycznia w Hawilandzie są wymogi otrzymania obywatelstwa. 2 z tych wymagań mógłbyś spełniać (tj. miejsce zamieszkania w Hawilandzie i określenie swojej narodowości), jednakże w wymogach jest zapisek o tym, że osoba chcąca mieszkać w Hawilandzie musi udzielać się w nim przez co najmniej 2 tygodnie, przy dużej aktywności wymaganie zniżone zostanie do 1 tygodnia, natomiast drugi wymóg to neutralne stosunki z państwami Unii Nordackiej i z państwami z którymi Hawiland utrzymuje stosunki dyplomatyczne. Pan aktualnie ma konflikt z Insulią, więc niestety muszę oddalić pańską prośbę. Może pan się jednak udzielać w Hawilandzie jako mieszkaniec, i może pan tworzyć instytucje itd. Jeśli będzie pan wystarczająco aktywny a konflikt z Insulią zmniejszy się, wtedy będe mógł pana przyjąć, natomiast aktualnie nie chcę psuć stosunków dyplomatycznych z Insulią. Pozdrawiam I oraz IV Prezydent II Federacji Nordackiej, Król Hawilandu, Tadeusz Henrykowski Aktualnie niedostępny, w razie problemów proszę o kontakt: tadeuszhenrykowski@gmail.com Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Vladimir Agucko Opublikowano 18 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2023 Królu złoty! Chciałbym sprostować. To nie ja mam konflikt z Insulią, tylko Insulia ma problem ze sobą. Czy Wasza Królewska Mość widzi gdzieś tu Insulię na tym forum? Nie. Zatem nie ma żadnego konfliktu pomiędzy mną, a Insulią. Insulia jest bytem nieodgadnionym i nigdy niewiadomo, czy v-żyją czy nie v-żyją. Są gdzieś poza Unią Nordacką i nie wnoszą nic do Unii Nordackiej poza papierkiem, którym się można podetrzeć. Proponuję przymknąć oko na konflikt, którego nie ma i przyjąć mnie do grona obywateli Hawilandu. Co Waszej Wysokości zależy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Vladimir Agucko Opublikowano 22 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2023 Czyli nici z dealu? ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tadeusz I Wielki 277 Opublikowano 22 Marca 2023 Zaimki: męskie Zaimki: męskie Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2023 10 godzin temu, Gość Vladimir Agucko napisał: Czyli nici z dealu? ? Nie było mnie, więc teraz dopiero mogłem przejrzeć dokładniej wszystko, ale nie spełniałby pan warunków obywatelstwa: aktywność w Hawilandzie, i podtrzymuje to, że ma pan konflikt. Jednakże pańskie konto zostało usunięte przed administracje, co pokazuje że nie moglibyśmy pana pomimo wszystko przyjąć. I oraz IV Prezydent II Federacji Nordackiej, Król Hawilandu, Tadeusz Henrykowski Aktualnie niedostępny, w razie problemów proszę o kontakt: tadeuszhenrykowski@gmail.com Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bolesław Kirianóo von Hohenburg 544 Opublikowano 22 Marca 2023 Zaimki: męskie Zaimki: męskie Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2023 Łatwo z nim. Bolesław Kirianóo von Hohenburg de la Sparasan Spiker Kongresu, Minister Spraw Zewnętrznych i Premier II Federacji Nordackiej "Gdy gardzisz mszą i pierogiem: Idźże sobie z Panem Bogiem! A kto prośby nie posłucha: W imię Ojca, Syna, Ducha!" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi