Skocz do zawartości
  • advertisement_alt
  • advertisement_alt
  • advertisement_alt

Czy Vladimir Agucko powinien pozostawać v-żywy na terytorium Unii Nordackiej?  

9 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy Vladimir Agucko powinien pozostawać v-żywy na terytorium Unii Nordackiej?

• Tak
      1
    • Nie
      6
    • Nie mam zdania
      2
  2. 2. Czy w przypadku złamania przepisów Unii Nordackiej (w tym danego v-kraju w nią wchodzącego) Vladimir Agucko powinien być skazany prawomocnym wyrokiem sądu/trybunału po wcześniej przeprowadzonym postępowaniu sądowym?

• Tak
      4
    • Nie
      1
    • Nie mam zdania
      4

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Zabronione nie jest i nigdy nie będzie bo błędy popełnia każdy. NKI jest w służbie ludu więc będziemy zawsze przenosić takie zagubione wątki do odpowiednich działów, a jeśli szanowny nie widział takiego działu, to wskazuję gdzie się znajduje:

image.png

O tutaj.

Opublikowano

Czy ja wyglądam Szanownemu na lud? To im trzeba takie oczywistości tłumaczyć. Ja jestem względnie normalny. ? Tu przynajmniej ktoś porządkuje niektóre wątki niżeli v-ludzi, a nie to co w Nieinsulii - gówno na gównie, człowiek się potyka. Niejeden z usmarowanym ryjem łazi po ulicy, bo się potknął, nie zauważył, a Cysorz patrzy z okien i podziwia jak pięknie lud z kupami sobie radzi, a buntowników bierze się na odstrzał. Niech tylko tu przyjedzie, to dostanie gównem w ryja cesarskiego. Jeszcze nie wiem, czy mina będzie w słoiku czy poza tj. uzbrojona czy rozbrojona. ? ? Jebać Cysorza, co się ni umi uczysać. O obcięcie innych zabiega, ale o swoje, ni chuja!

Opublikowano

Przerażające, że tylko jedna osoba za v-życiem zagłosowała i nawet wiem która... Aż 6-ciu opowiedziało się za v-nieżyciem... i, o zgrozo, aż dwie miały wątpliwość, czy ma v-żyć czy nie v-żyć...

W przypadku złamania przepisów prawa i przeprowadzeniu procesu sądowego aż 4 osoby odpowiedziały, że nie mają zdania w tym temacie. Co z tego wynika? Albo nie mają czasu i ochoty na zabawy sądowe albo są cichymi zabójcami. Jeden to już w ogóle na waleta walnął, że po cholerę proces...Od razu dziada do gazu i niech zdycha. Szkoda zachodu. ? 

A jakie są przemyślenia członków Unii Nordackiej i okolicznych tubylców? ? 

• Dodaj nową pozycję...