Damiano á-la-Triste 78 Opublikowano 14 Listopada 2021 Zaimki: on/jego Zaimki: on/jego Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2021 Tak więc jestem Damiano á-la-Triste i przybyłem do Muratyki z Księstwa Sarmacji. Jestem chętny na rozmowy i nowe znajomości. ? 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sophie 57 Opublikowano 14 Listopada 2021 Zaimki: ona/jej Zaimki: ona/jej Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2021 Witaj w IV Republice Muratyki! 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Waksman 1 340 Opublikowano 14 Listopada 2021 Zaimki: on/jego Zaimki: on/jego NIO: 2709210001 NIO: 2709210001 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2021 @Damiano á-la-Triste witam w Muratyce! Gorąco zachęcam do pozostania u nas na dłużej, wszakże roboty mamy w bród, a ludzi mało ? Jeśli można spytać - czym się Pan interesuje i co Pana do nas sprowadza? Jakieś konkretne plany? Kaspar Venir Waksman-Dëter były: I i III Prezydent UTN, wielokrotny Minister Spraw Wewnętrznych UTN i I FN, V, VI i VII Prezydent III Republiki Muratyki, Prokurator Generalny w I Federacji Nordackiej, Pierwszy Towarzysz Związku Socjalistycznych i Kalkilistycznych Republik Muratyckich, I Prezydent IV Republiki Muratyki, Marszałek Wielki Sejmu Muratyckiego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xavier von Hippogriff 22 Opublikowano 14 Listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2021 Witam pana serdecznie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Damiano á-la-Triste 78 Opublikowano 18 Listopada 2021 Zaimki: on/jego Zaimki: on/jego Autor Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2021 W dniu 14.11.2021 o 22:04, Waksman napisał: Jeśli można spytać - czym się Pan interesuje i co Pana do nas sprowadza? Jakieś konkretne plany? Muratyka zainteresowała mnie swym innowacyjnym i nowocześnie wyglądającym forum. Interesuje mnie dużo rzeczy, a w szczególności Militaria, krótkofalarstwo, oraz malarstwo którym zajmuję się amatorsko w realiozie Planów aktualnie nie nie mam, ale może to się szybko zmienić ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymoteusz Piechota 40 Opublikowano 18 Listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2021 Witam Pana. Tymoteusz Dostojewski vel Piechota Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Waksman 1 340 Opublikowano 18 Listopada 2021 Zaimki: on/jego Zaimki: on/jego NIO: 2709210001 NIO: 2709210001 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2021 49 minut temu, Damiano á-la-Triste napisał: Muratyka zainteresowała mnie swym innowacyjnym i nowocześnie wyglądającym forum. Interesuje mnie dużo rzeczy, a w szczególności Militaria, krótkofalarstwo, oraz malarstwo którym zajmuję się amatorsko w realiozie Planów aktualnie nie nie mam, ale może to się szybko zmienić ? No proszę. Nie zbierałem jeszcze informacji odnośnie forum, ale jest Pan chyba pierwszą osobą, która dołączyła tu ze względu na intrygujące forum. Bardzo mnie to cieszy ? Oooo, jak interesują Pana militaria to mogę zachęcić do kontaktu z Panem @Albert Fryderyk de Espada, który w niedalekiej przyszłości zajmie się organizowaniem Wielkiej Armii Republiki, do które z tego miejsca pragnę zaprosić. Zachęcam też do złożenia wniosku o obywatelstwo ? Odnośnie malarstwa - namalował już Pan coś? ? Kaspar Venir Waksman-Dëter były: I i III Prezydent UTN, wielokrotny Minister Spraw Wewnętrznych UTN i I FN, V, VI i VII Prezydent III Republiki Muratyki, Prokurator Generalny w I Federacji Nordackiej, Pierwszy Towarzysz Związku Socjalistycznych i Kalkilistycznych Republik Muratyckich, I Prezydent IV Republiki Muratyki, Marszałek Wielki Sejmu Muratyckiego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi