Tadeusz I Wielki 276 Opublikowano 8 Marca 2023 Zaimki: on/jego Zaimki: on/jego Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2023 O godzinie 11:15 poinformowano, że o 11:50 rozpocznie się konferencja Mont Inc., prezentująca najnowszy produkt, który ma być jednym z większych nowości. KONFERENCJA MONT INC. 11:30, Siedziba Mont Inc. 1 I oraz IV Prezydent II Federacji Nordackiej, Król Hawilandu, Tadeusz Henrykowski Aktualnie niedostępny, w razie problemów proszę o kontakt: tadeuszhenrykowski@gmail.com Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tadeusz I Wielki 276 Opublikowano 8 Marca 2023 Zaimki: on/jego Zaimki: on/jego Autor Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2023 O 11:30 rozpoczęło się odliczanie do 11:50, kiedy to przedstawione zostaną nowości Montu O 11:50 rozpoczęła się konferencja Witam wszystkich zgromadzonych! - rozpoczął Mark, prezes Montu Na dzisiejszym spotkaniu ujawniony zostanie produkt, na który poświęciliśmy większość czasu, przedstawiam: Mont Car SV1 - powiedział późniejszo Mark Mont Car SV1 samochód twoich marzeń Mont Car SV1 to najnowszy i najbardziej zaawansowany elektryczny samochód osobowy zaprojektowany przez hawilandzką firmę Mont Inc. zmyślą o przyszłościowym stylu życia. Mont Car SV1 oferuje dynamiczne przyśpieszenie (od 0 do 100km/h w 2.1s), gładką jazdę i wyjątkową wydajność. WSZYSTKIE INFORMACJE O SAMOCHODZIE 1 I oraz IV Prezydent II Federacji Nordackiej, Król Hawilandu, Tadeusz Henrykowski Aktualnie niedostępny, w razie problemów proszę o kontakt: tadeuszhenrykowski@gmail.com Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aleksander von Kruk 21 Opublikowano 8 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2023 Witam, przelałem na konto Mont Inc. 250 koron za 2 sztuki tego pięknego auta, gdzie będe dostawał informacje o statusie dostawczym auta? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tadeusz I Wielki 276 Opublikowano 8 Marca 2023 Zaimki: on/jego Zaimki: on/jego Autor Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2023 cześć, płatność zaakceptowana, status będe opisywał w forumowym Messengerze na prywatnej wiadomości I oraz IV Prezydent II Federacji Nordackiej, Król Hawilandu, Tadeusz Henrykowski Aktualnie niedostępny, w razie problemów proszę o kontakt: tadeuszhenrykowski@gmail.com Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tadeusz I Wielki 276 Opublikowano 17 Lipca 2023 Zaimki: on/jego Zaimki: on/jego Autor Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2023 TEST Mont Car SV1 za 250 ? I oraz IV Prezydent II Federacji Nordackiej, Król Hawilandu, Tadeusz Henrykowski Aktualnie niedostępny, w razie problemów proszę o kontakt: tadeuszhenrykowski@gmail.com Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bolesław Kirianóo von Hohenburg 533 Opublikowano 17 Lipca 2023 Zaimki: on/jego Zaimki: on/jego Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2023 Kupiłem. Jako że w mojej siedzibie w Kirianopolu jeden mam, proszę o wysłanie go do mojego dworku na wyspie Nowa Hishbergia (ZW) 1 Bolesław Kirianóo von Hohenburg de la Sparasan Spiker Kongresu, Minister Spraw Zewnętrznych i Premier II Federacji Nordackiej "Gdy gardzisz mszą i pierogiem: Idźże sobie z Panem Bogiem! A kto prośby nie posłucha: W imię Ojca, Syna, Ducha!" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tadeusz I Wielki 276 Opublikowano 17 Lipca 2023 Zaimki: on/jego Zaimki: on/jego Autor Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2023 9 minut temu, Bolesław Kirianóo von Hohenburg napisał: Kupiłem. Jako że w mojej siedzibie w Kirianopolu jeden mam, proszę o wysłanie go do mojego dworku na wyspie Nowa Hishbergia (ZW) Jutro zostany wysłany z fabryki w Gave i Jouv 1 I oraz IV Prezydent II Federacji Nordackiej, Król Hawilandu, Tadeusz Henrykowski Aktualnie niedostępny, w razie problemów proszę o kontakt: tadeuszhenrykowski@gmail.com Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi