• Lubię to 1
  • Kocham to! 4
  • Wow 1
Skocz do zawartości
  • Dodaj nową pozycję...
0 votes
Guests cannot vote
Odrzucono

Wniosek o możliwość usuwania własnych postów

• Wyświetleń: 86
  • Dodano:

Dzień Dobry. Co prawda nie jest to częste, ale jednak czasem bardzo potrzebna opcja, bo tak jak dzisiaj przypadkiem 2 razy mi się wysłało identyczną wiadomość. Dlatego moja prośba jest o to, by mieć możliwość usuwania własnych postów. To znacznie ułatwi życie i nie będzie trzeba chodzić i zawracać głowę NKI w takich sprawach.

Rodzaj zgłoszenia

Techniczne - FORUM
 Udostępnij

Opinie użytkowników

Rekomendowane komentarze

1 godzinę temu, Bolesław Kirianóo von Hohenburg napisał:

Rozumiem, że intuicyjnie taka propozycja wydaje się uzasadniona, jednak pamiętajmy o przypadku Dymarskiego i jego opcji atomowej. Może dali byśmy opcję usuwania do godziny po wysłaniu?

Podzielam te obawy. Ale jednocześnie wjem, że jeśli ktoś się postara, to na dobrą sprawę nie da się go powstrzymać przed wandalizmem. Zamiast usunąć posta, to po prostu go wyedytuje na pustego. 

Może zamiast tego dodać użytkownikowi permisję do ukrywania własnych postów? Admin dalej może takie posty odkryć, jeśli dojdzie do wandalizmu. 

Zwykły użytkownik NIGDY nie będzie miał możliwości usuwania swoich postów. Propozycja kulegi Harlina jest dla mnie do zaakceptowania. Ukrywanie - tak. Usuwanie - nie ma opcji.

W dniu 16.08.2025 o 19:26, Bolesław Kirianóo von Hohenburg napisał:

Rozumiem, że intuicyjnie taka propozycja wydaje się uzasadniona, jednak pamiętajmy o przypadku Dymarskiego i jego opcji atomowej. Może dali byśmy opcję usuwania do godziny po wysłaniu?

Zgadzam się z propozycją Bolesława

W dniu 16.08.2025 o 21:20, Waksman napisał:

Zwykły użytkownik NIGDY nie będzie miał możliwości usuwania swoich postów. Propozycja kulegi Harlina jest dla mnie do zaakceptowania. Ukrywanie - tak. Usuwanie - nie ma opcji.

Jakoś na innych forach z tym problemu nie ma jakiegoś i ludzie usuwają tylko w przypadku jak coś się zdubluje, co jest zrozumiałe. Więc z tym słowem NIGDY, bym uważał bo to brzmi jak groźba i zakaz który może zniechcęcić nowe osoby, a nie po to istnieje II Federacja Nordacka by zniechęcać osoby, prawda?