Tymoteusz Piechota 40 Opublikowano 26 Maja 2022 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2022 Witam wszystkich obywateli Muratyki i Czesnoradu, Przybywam do Muratyki jako Prezydent Republiki Nowego Kucelgradu, gdyż po opuszczeniu ojczyzny przez Makrelę naród obrał mnie Prezydentem Nowego Kucelgradu. Przybyłem z propozycją zakończenia sporu z Czesnoradem, zależy nam na pokoju, nie chcemy wojny. Tymoteusz Dostojewski vel Piechota Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Albert Fryderyk de Espada 1 056 Opublikowano 26 Maja 2022 NIO: 2908210003 NIO: 2908210003 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2022 (edytowane) 3 godziny temu, Tymoteusz Piechota napisał: Witam wszystkich obywateli Muratyki i Czesnoradu, Przybywam do Muratyki jako Prezydent Republiki Nowego Kucelgradu, gdyż po opuszczeniu ojczyzny przez Makrelę naród obrał mnie Prezydentem Nowego Kucelgradu. Przybyłem z propozycją zakończenia sporu z Czesnoradem, zależy nam na pokoju, nie chcemy wojny. Ciekawie się to rozwinęło prawda, polecam skontaktować się z @Robert Drenin, z tego co pamiętam rozmowy stanęły na tym że Kucelgrad może otrzymać autonomię w ramach Czesnoradu. Edytowane 26 Maja 2022 przez Albert Fryderyk de Espada AFdeEspada@nordnet.fn Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robert Drenin 306 Opublikowano 26 Maja 2022 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2022 Tak, to prawda. Dlatego też zapraszam do rozmowy na Radzie Komisarzy Ludowych pod wątkiem "Czołem". Towarzysz Robert Drenin Wiceprzewodniczący Rady Komisarzy Ludowych Związku Kolektywistycznych Republik Rad Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi