Albert Fryderyk de Espada 1 056 Opublikowano 29 Kwietnia 2022 NIO: 2908210003 NIO: 2908210003 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2022 (edytowane) Szanowny panie @Grzegorz Szarak Niezmiernie miło jest mi poinformować że został Pan odznaczony orderem Fortjent Koriben w uznaniu za niezliczone zasługi na rzecz Koribi oraz jej mieszkańców, za tworzenie naszego kraju oraz naszej skromenj społeczności niemalże nieustannie od samego początku istnienia naszego państwa. Order ten zdecydowałem się złożyć nie przypadkowo w Nirsku czyli mieście które pan w zasadzie stworzył, to panu zawdzięcza ono swoje istnienie i niech ten order przypomina panu o wdzięczności mieszkańców nie tylko Nirska ale i całej Koribi jaka się panu należy za te wieloletnie oddanie dla Koribi i jej mieszkańców. Z wyrazami najszczerszego uznania i szacunku: /-/ Prezydent Koribjskiego Ulenu Edytowane 30 Kwietnia 2022 przez Albert Fryderyk de Espada AFdeEspada@nordnet.fn Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzegorz Szarak 75 Opublikowano 30 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2022 Najmocniej dziękuję! To dla mnie naprawdę wielkie wyróżnienie! 1 Grzegorz Szarak von Hohenburg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi