Heinz-Werner Grüner 217 Opublikowano 27 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2022 Wybaczcie, ale nie wiedziałem gdzie poinformować... Jest mi szalenie miło pinformować, choć wiem, że takie pisma dla niektórych nic nie znaczą, ale osobiście uważam, że jest to podstawa w wymianie uprzejmości pomiędzy dwiema mikronacjami. Przechodząć do konkretów, we wtorek udało się ratyfikować traktat o stosunkach dyplomatycznych z IV Republiką Muratyki. A to wszystko dzięki wytężonej pracy Herr @Albert Fryderyk de Espada i oczywiście Herr Präsident @Grzegorz Szarak. Serdecznie dziękuję i liczę, że uda nam się współpracować w zakresie jaki sami sobie obiecywaliśmy. Korzystając z okazji przekazuje słowa najwyższego uznania dla ostatnich działań muratyckiej dyplomacji. Pozdrawiam serdecznie 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Albert Fryderyk de Espada 1 063 Opublikowano 27 Kwietnia 2022 NIO: 2908210003 NIO: 2908210003 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2022 Gwarantuję że dla nas znaczy to równie wiele i niezmiernie miło będzie móc współpracować między Muratyką a Edelweiss, już moja w tym głowa. AFdeEspada@nordnet.fn Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzegorz Szarak 75 Opublikowano 27 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2022 Także dziękuję, mam nadzieję że Traktat przyniesie pozytywne skutki, dla obus stron, jak nie za mojej kadencji to następnej! Grzegorz Szarak von Hohenburg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Heinz-Werner Grüner 217 Opublikowano 27 Kwietnia 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2022 Myślę, że "muratycka myśl technologiczna" jest już na tyle rozpoznawalna w Edelweiss, że jakaś współpraca została już nawiązana. Licze jednak, że uda się jeszcze bardziej zacieśnić nasze relacje. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi