• Kocham to! 3
Skocz do zawartości
  • Dodaj nową pozycję...

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
  •   Zaimki: on/jego

•   Zaimki: on/jego
  • NIO: 2709210001

• NIO: 2709210001

Jeśli to serio prawda, to jest to wielka strata dla Muratyki oraz Mikroświata. Heinrich był dobrym człowiekiem. Na pewno jest teraz w lepszym miejscu...

[*]

SYoeTe3.png 100505667931999071.png
    Kaspar Venir Waksman-Dëter
    były: I i III Prezydent UTN, wielokrotny Minister Spraw Wewnętrznych UTN i I FN, V, VI i VII Prezydent III Republiki Muratyki, Prokurator Generalny w I Federacji Nordackiej, Pierwszy Towarzysz Związku Socjalistycznych i Kalkilistycznych Republik Muratyckich, I Prezydent IV Republiki Muratyki, Marszałek Wielki Sejmu Muratyckiego

Muratyka1.png Kalkilista.png

Absolutnie wstrząsająca informajca. Nasze państwa różnią się od tych rzeczywistych tym, że te w "realu" są formą zarządzania społeczeństem. Nasze wirtualne państewka, to po prostu nasza społeczność. Nie chcę rozpisywać się na ten temat, każdy zapewne myśli to samo. Naprawdę żałuję, że nigdy nie poznałem bliżej naszego przyjaciela. Moja wypowiedź nie ma sama w sobie wartości. Żywię głęboką nadzieję, że jest szczęśliwy. Warto jednak w jakiś sposób zachować pamięć o naszym przyjacielu, pomimo, że dla niego mikro to po prostu był jakiś promil wolnego czasu.

1113.png

Grzegorz Szarak von Hohenburg