Borys Zamycki 254 Opublikowano 5 godzin temu Zaimki: męskie Zaimki: męskie Udostępnij Opublikowano 5 godzin temu Niniejszym zrzekam się mandatu w Kongresie. Moja decyzja jest podyktowana długotrwałą obecnością poważnych problemów technicznych na forum II Federacji Nordackiej, które stanowią ogromną przeszkodę w działalności publicznej. Biorąc pod uwagę, że nagłaśnianie całej sytuacji spotyka się głównie z żartami lub zbywaniem, stwierdzam, że nie ma perspektyw na zakończenie tych problemów. Wobec tego, nie mogę dłużej być Kongresmenem. Życzę udanej i owocnej pracy w Kongresie osobie, która zostanie powołana na moje miejsce. 1 3 (-) Borys Zamycki (nan. Voris Zamyckud) Baron Hipșangu (Nan Di) Gubernator Arctiq Kiedyś znany jako Mikołaj Patryk Dostojewski Piszesz coś po nandyjsku i chcesz użyć nandyjskich znaków? Przekopiuj je z mojej sygnatury! C̦ c̦ | Ș ș | Z̦ z̦ | Ū ū Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrzej Ordyński 785 Opublikowano 4 godziny temu Zaimki: męskie Zaimki: męskie Udostępnij Opublikowano 4 godziny temu Dziękuję za okres zaangażowania w życie polityczne Federacji Nordackiej. Nie tracę nadziei, że kiedyś zaistnieje konsensus polityczny, by rozwiązać problemy techniczne i wówczas Kolega będzie miał choć odrobinę czasochęci, by do nas wrócić. 1 /-/ prof. Andrzej Płatonowicz Ordyński Premier II Federacji Nordackiej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi