Andrzej Ordyński 780 Opublikowano 1 Stycznia Zaimki: męskie Zaimki: męskie Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia Życząc wszystkim Kolegom spełnienia marzeń w Nowym Roku, zapraszam do przedstawiania swoich największych marzeń. Powstanie WSG i sprawne działanie forum. Przybycie hord nowych mirkonautów z discorda, twitterka i zapytajowa. Pogodzenie się Ronona z Waksmanem. Ślub Bolusia z Aną. Powrót wszystkich legendarnych Nordaciarzy, od Nandera, przez Saszenkę, do Harlina. 2 1 1 /-/ prof. Andrzej Płatonowicz Ordyński Premier II Federacji Nordackiej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Peetri Romanaav 753 Opublikowano 1 Stycznia Zaimki: męskie Zaimki: męskie NIO: 2611220030 NIO: 2611220030 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia - Powrót Saszki. Bo nie wiem czy nasz ślub dalej obowiązuje. - Zwycięstwa NPR-u, żebyśmy mogli być Żyrinowskim tego roku. - Zjazdu Najdyjczyków. Wszystkich czyli też Ronona. - Żeby Janukowycz przyszedł do mikro i dołączył do naszej partii. XD 1 Peetri Romanaav Jego Najjaśniejsza Imperatorska Mość, Imperator Nan Di, Imperator Brodrii, Pan rzeczy widzialnych i niewidzialnych. p.romanoff@meil.nan Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karol flibustier keane 69 Opublikowano 1 Stycznia Zaimki: męskie Zaimki: męskie Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia anżej za wiele czasu masz i chcesz WSG? No to weź se konto w srmacji odtwórz i zapisuj tam w ich wsg-ie aktywności, to chwatit, po co psuć innym zabawę? 😉 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Peetri Romanaav 753 Opublikowano 1 Stycznia Zaimki: męskie Zaimki: męskie NIO: 2611220030 NIO: 2611220030 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia Teraz, karol flibustier keane napisał: anżej za wiele czasu masz i chcesz WSG? No to weź se konto w srmacji odtwórz i zapisuj tam w ich wsg-ie aktywności, to chwatit, po co psuć innym zabawę? 😉 Zastanawiam się kiedy powstanie coś doskonalszego od tego sarmackiego systemu gospodarczego. Nie widziałem jeszcze nic co mogłoby ich przebić, ale wierzę, że Nordata potrafi. 😎 1 Peetri Romanaav Jego Najjaśniejsza Imperatorska Mość, Imperator Nan Di, Imperator Brodrii, Pan rzeczy widzialnych i niewidzialnych. p.romanoff@meil.nan Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Markus Wettin 201 Opublikowano 1 Stycznia Zaimki: męskie Zaimki: męskie Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia - Powrotu do mikroświata wielu byłych Bialeńczyków (choć może nie życzmy im aż tak źle XD ). - Aby tow. Ordyński został premierem Federacji Nordackiej. - Żeby w tym roku ani razu nie pochłonęła mnie realioza na kilka miesięcy. - Tego samego, o czym wspominał Andrzej - aby Ronon zaangażował się w Nan Di na forum FN. - I żebyśmy wszyscy byli szczęśliwi, zarówno w realu, jak i w mikro. 2 (-) Maarik Vettari Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Damiano Robingren 214 Opublikowano 1 Stycznia Zaimki: męskie Zaimki: męskie Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia ja akurat mam dość skromne życzenia bo liczyłbym na bardziej aktywnego premiera i sprawniej działający rząd 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi