Borys Zamycki 167 Opublikowano 19 Października Zaimki: męskie Zaimki: męskie Udostępnij Opublikowano 19 Października Jeżeli chcesz kupić bilet na jedno z połączeń Luftromanow, to trafiłeś w dobre miejsce! Każdej osobie, która kupi u nas bilet, przesyłamy imienną Kartę Pokładową w dwóch językach - polskim i nandyjskim: przykład, przykład 2 Jak kupić bilet? 1. Wyszukaj połączenie (lub połączenia), na które chcesz kupić bilet. Z tablic odlotów i przylotów odczytasz kategorię cenową, do której należy Twoje połączenie. 2. Wyślij mi w prywatnej wiadomości następujące dane: Imię i nazwisko Numer lotu lub miasto wylotu i przylotu Data wylotu Klasa (ekonomiczna / biznesowa / pierwsza) 3. Otrzymasz ode mnie w odpowiedzi link do płatności ekspresowej w MBP - odpowiedniej w zależności od kategorii cenowej. 4. Po wykonaniu płatności, otrzymasz ode mnie Kartę Pokładową. Cennik biletów Lot kat. cenowa A - 20 NON Lot kat. cenowa B - 40 NON Lot kat. cenowa C - 60 NON Dopłata do klasy biznesowej - 20 NON / lot Dopłata do klasy pierwszej - 30 NON / lot Jeżeli chcesz kupić kilka biletów, możesz skorzystać z pakietów: Pakiet 2 lotów (kat. cenowa A + kat. cenowa A) - 30 NON Pakiet 2 lotów (kat. cenowa A + kat. cenowa B) - 50 NON Pakiet 2 lotów (kat. cenowa A + kat. cenowa C) - 70 NON Pakiet 2 lotów (kat. cenowa B + kat. cenowa B) - 60 NON Pakiet 2 lotów (kat. cenowa B + kat. cenowa C) - 80 NON Pakiet 2 lotów (kat. cenowa C + kat. cenowa C) - 90 NON Dopłata do klasy biznesowej na 2 loty - 30 NON Dopłata do klasy pierwszej na 2 loty - 45 NON 2 (-) Borys Zamycki (nan. Voris Zamyckud) Baron Hipshangu (Nan Di) Kiedyś znany jako Mikołaj Patryk Dostojewski Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi