Heinz-Werner Grüner 217 Opublikowano 15 Stycznia 2024 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2024 W dniu 12.01.2024 o 21:10, Albert Fryderyk de Espada napisał: Jak zawsze. ? I tak miało być. ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Albert Fryderyk de Espada 1 056 Opublikowano 30 Stycznia 2024 NIO: 2908210003 NIO: 2908210003 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2024 Nowy trend zostaje w dalszym stopniu utrzymany, nie żebym był z tego faktu jakoś zadowolony. Klątwa czwartego miejsca w dalszym ciągu mnie prześladuje. Cieszy za to stosunkowo dobra pozycja drugiego kierowcy @Heinz-Werner Grüner który uplasował się na ostatnim miejscu podium zdobywając dla zespołu bardzo cenne punkty. O doścignięciu leotów w tym sezonie już ciężko nawet marzyć lecz solidny rezultat i powtarzalność obu kierowców gwarantuje nam już niemalże pewne drugie miejsce. Żeby było śmiesznie Muratyka/Koriba prawdopodobnie utrzyma się na podium klasyfikacji krajowej. 1 AFdeEspada@nordnet.fn Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Henryk Ziemiański 201 Opublikowano 30 Stycznia 2024 NIO: 1609230033 NIO: 1609230033 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2024 Gratuluję. Kawaler Henryk Ziemiański herbu Ziemianin Vajs-Spiker Były Premier II Federacji Nordackiej Kongresman IV kadencji Lider frakcji ultranordacko-ojczyźnianej w Koalicji Konserwatywnej II Prezydent II Federacji Nordackiej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Heinz-Werner Grüner 217 Opublikowano 30 Stycznia 2024 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2024 Jedziemy z tymi Biczesami w Sarmacji i Austro-Węgrzech @Albert Fryderyk de Espada ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Albert Fryderyk de Espada 1 056 Opublikowano 19 Lutego 2024 NIO: 2908210003 NIO: 2908210003 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2024 Mało co by brakło a tegoroczny Rajd Sarmacji zakończyłby się nowym rekordem z mojej strony. Niestety dość niechlubnym rekordem najgorszej pozycji jaką przyszłoby mi zając w swojej karierze. Ostatecznie jednak rajd udało się ukończyć na 9 lokacie wyrównując rezultat ze swojego pierwszego rajdu. Żeby jednak nie zapomnieć o wciąż ciążącej klątwie czwarte miejsce ponownie zostało zdobyte przez zespół Koriben Samen tym razem pod postacią @Heinz-Werner Grüner. Przed nami pozostaje już tylko jeden ostatni rajd tego sezonu w kolebce mikronacyjnego Motorsport. 1 AFdeEspada@nordnet.fn Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Heinz-Werner Grüner 217 Opublikowano 21 Lutego 2024 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2024 Nie ma co się załamywać, jedziemy dalej! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Albert Fryderyk de Espada 1 056 Opublikowano 15 Maja 2024 NIO: 2908210003 NIO: 2908210003 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2024 Coś się kończy, a coś zaczyna... Ta wypowiedź już na początku zaczyna brzmieć jak nekrolog. W zasadzie od początku 2022 nieprzerwanie mam przyjemność rywalizować w ramach Rajdowych Mistrzostwa Austro-Węgier w wielu krajach całego Polinu z kierowcami z jeszcze większej liczby krajów samemu odnosząc mniejsze lub większe sukcesy wraz z takimi kierowcami w zespole jak @Leszek Ebe czy @Bolesław Kirianóo von Hohenburg. Mimo że w teorii miałem kogoś z kim mógłbym się ścigać w zespole różnie z tym bywało i z tych samych powodów razem z Herr @Heinz-Werner Grüner zdecydowaliśmy się połączyć siły Grüner Rennsport-Puch z Koriben Automobile Sämmen co jak na razie przynosi bardzo owocne rezultaty których mam nadzieję będzie tylko więcej i więcej z upływającym czasem. Z przyczyn czysto technicznych cały zespół przez ostatni sezon dalej funkcjonował jako Koriben Sämmen ale już od bardzo długiego czasu wspólnymi siłami z Oberhauptem intensywnie pracowaliśmy nad poważnym rebrandingiem marki co mogę z przyjemnością dziś zaprezentować. ESPAGRÜN Motorsport - lub po prostu ESPAGRÜN to powstała 15 maja 2024 r. (1924r.) jako bezpośrednia kontynuacji zespołu rajdowego Koriben Automobile Sämmen wspartego siłami Grüner Rennsport-Puch pod postacią samego ojca założyciela i twórcy współczesnego mikronacyjnego motorsportu @Heinz-Werner Grüner. Nowa marka, nowe twarze, nowe realia oraz nowe ale stare plany na przyszłość. Sam zespół wraz z pozyskaniem nowego sponsora technicznego w postaci edelweiskiej marki samochodowej EBE. Wraz z tym ESPAGRÜN oficjalnie przenosi swoją siedzibę do malowniczej kotliny. Jedyne co tak poważnie pozostaje niezmiennym jest nasz cel, dążenie do dalszego samodoskonalenia i rozwijania swoich umiejętności oraz dalsze konkurowanie z innymi mikronacyjnymi kierowcami. 2 AFdeEspada@nordnet.fn Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi