Waksman 1 340 Opublikowano 30 Stycznia 2022 Zaimki: on/jego Zaimki: on/jego NIO: 2709210001 NIO: 2709210001 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2022 Jak dobrze wiecie nasz silnik obsługuje możliwość dodawania artykułów, które następnie, jeśli mają dodaną okładkę, wyświetlają się ładnie pięknie w rotorze na stronie głównej. Tak sobie myślałem, to trochę też żeby ograniczyć spam i dodać obowiązków przyszłej Milicji, że może powinniśmy wprowadzić jakieś zasady/prawo odnośnie ich publikacji? Tu chodzi mi głównie o długość artykułu i ewentualne gratyfikacje pieniężne, jeśli ktoś będzie pisał jakieś ładne i długie artykuły. Co wy na to? Kaspar Venir Waksman-Dëter były: I i III Prezydent UTN, wielokrotny Minister Spraw Wewnętrznych UTN i I FN, V, VI i VII Prezydent III Republiki Muratyki, Prokurator Generalny w I Federacji Nordackiej, Pierwszy Towarzysz Związku Socjalistycznych i Kalkilistycznych Republik Muratyckich, I Prezydent IV Republiki Muratyki, Marszałek Wielki Sejmu Muratyckiego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Heinrich von Wattzau 134 Opublikowano 30 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2022 Ciekawy temat. Wydaje mi się, że powinny być jakieś zasady, chociaż nie wiem czy nie ograniczymy w ten sposób ludzi piszących np. krótko ale na temat. Co do okładek, które ja nazywam banerami, to wydaje mi się, że powinny być one obowiązkowe. Wiem, że niektórzy się zdziwią ale tak uważam. Ładny baner zachęca do zajrzenia i pokazuje czego potencjalny czytelnik może się spodziewać. Czarne banery nie zachęcają. Co do pieniędzy, to już uważam że jest to dobry pomysł. Gdy potencjalni nowi zobaczą, że mogą zarobić na artykułach, być może zostaną na dłużej. (-) Heinrich von Wattzau, prezes Organizacji Food-Net, burmistrz miasta Bazylice, poseł na Sejm II kadencji Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi