Alfred Fabian von Tehen-Dżek 60 Opublikowano 4 Września Udostępnij Opublikowano 4 Września Skoro już i tak Our Sound będzie w Sarmacji, to wystawiamy jakąś piosenkę? Wyznaczamy kogoś odpowiedzialnego za preselekcje, ktoś jest zainteresowany? Ja mogę się tym zająć w sumie. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Burek 142 Opublikowano 4 Września Zaimki: nijakie Zaimki: nijakie Udostępnij Opublikowano 4 Września Myślę, że nikogo lepszego to tej funkcji nie znajdziemy. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Henryk Wespucci 11 Opublikowano 4 Września Udostępnij Opublikowano 4 Września Bruh! Wskazać należy, że zmianie uległy zasady konkursu Our Sound. Z bliżej nieznanego powodu, regulamin obecnie stanowi, że gospodarza kolejnej edycji Our Sound wybiera komisja naczelna, w której zawsze zasiada przedstawiciel Księstwa Sarmacji xD. Z jednej strony budzi to we mnie frustrację, z drugiej jest to okazja do protestu wobec zmiany zasad bez konsultacji z zainteresowanymi krajami. Ze swojej strony - jako organizator Uniowizji, czy też legendarnej (mam wrażenie, że to jest już rodzaj zbiorowej halucynacji) Nordawizji - nie mam zamiaru brać udziału w powyższym przedsięwzięciu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alfred Fabian von Tehen-Dżek 60 Opublikowano 7 Września Autor Udostępnij Opublikowano 7 Września Cóż, Our Soundowi już daleko od tytułu prestiżowego konkursu piosenki, ale musimy zacząć wychodzić znowu do ludzi. Propozycje naszego wejścia można zgłaszać tutaj do 21. września. Następnie w drodze głosowania wybrana zostanie nasza propozycja. Wybrana zostanie propozycja która zdobędzie najwięcej punktów (głosowanie odbędzie się na podstawie uporządkowania propozycji od najmniej do najbardziej pożądanej, w przypadku dużej ilości zgłoszeń, lista zostanie ograniczona do 5 pozycji). 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateusz Żmigrodzki 66 Opublikowano 9 Września Udostępnij Opublikowano 9 Września Zgłaszam niniejszym piosenkę z gatunku pop-opera, będącą aranżacją poematu prozą jednego z najbardziej znanych twórców winkulijsko-nordackich - Aleksandra Novaka. Piosenka nosi tytuł "Zniszczyliście mój kraj" - jej wykonawcą jest tenor Opery Kanugardzkiej Augustus Bommbel, a twórcą muzyki dyrygent i kompozytor Ulrich van Bethon. Serdecznie zachęcam do wsparcia tego utworu! Niech winkulijska kultura roznosi się na cały świat! https://kustosz.stempel.org.pl/1048/101005704499831120.mp3 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alfred Fabian von Tehen-Dżek 60 Opublikowano Niedziela o 06:40 Autor Udostępnij Opublikowano Niedziela o 06:40 Nie zgłoszono żadnej innej propozycji, wobec tego "Zniszczyliście mój kraj" - Augustus Bommel & Ulrich van Bethon pojadą do Sarmacji na tegoroczne Our Sound! 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi