Burek 142 Opublikowano 29 Sierpnia Zaimki: nijakie Zaimki: nijakie Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia Magnificencjo Rektorze, Zwracam się z prośbą o przyznanie mi tytułu magistra. Od razu mówię, że nie chce mi się studiować ani nic z tych rzeczy. Mogę zapłacić. Z wyrazami szacunku, Burek baron von Trinitz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrzej Ordyński 463 Opublikowano 29 Sierpnia Zaimki: męskie Zaimki: męskie Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia Szanowny Panie, Niestety nie ma takiej możliwości. Za pieniądze możemy najwyżej przyznać jakiś honorowy tytuł mecenasa nauki. Tytuł magistra wymagałby podjęcia studiów, możemy jednak wyznaczyć indywidualny tok, dopasowany do Pańskich potrzeb i możliwości. Z poważaniem, prof. A.P. Ordyński, rektor NUP 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Burek 142 Opublikowano 29 Sierpnia Zaimki: nijakie Zaimki: nijakie Autor Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia Wasza Magnificencjo , Ok. Z wyrazami szacunku, Burek baron von Trinitz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi