• Lubię to 1
  • Kocham to! 4
  • Wow 1
Skocz do zawartości
  • Dodaj nową pozycję...

Rozmowy handlowe z przedstawicielami BRD

Rekomendowane odpowiedzi

Lotnisko w Gaudium, tradycyjnej stolicy Doctriny, jak zwykle nawet w niedzielne popołudnie tętniło życiem. Augustowi de la Sparasanowi wydawało się, że dzisiaj zleciała się tu połowa Federacji Nordackiej i nagle wyspa stała się akurat tego szczególnego dnia najważniejszym punktem na turystycznej mapie Imperium, a może nawet i całej Federacji. Ale nie na jakichś przypadkowych turystów tu oczekiwano. On, mniejszościowy udziałowiec Spółki Akcyjnej Utopia stał tutaj wraz z dyrektorem generalnym tejże spółki, @Kamiljan de Harlinoraz przedstawicielem Ampraczen-Koribien Cars, @Leszek Ebe. Bez nich nie powstałby nawet pomysł tego spotkania, ale w centrum uwagi była dziś delegacja z Beatudzkiej Republiki Demokratycznej, która została zaproszona na rozmowy w sprawie zawarcia umowy handlowej. Czekali tak blisko płyty lotniska, jak tylko się dało, ażeby nowo przybyli goście z BRD ani przez chwilę nie poczuli się zagubieni w obcym kraju na obcym kontynencie.

• Lubię to 2
NordNET:
augustdelasparasan@nordnet.fn

Discord:
August (sagan Amatorii) / august_de_la_sparasan / August#6022

101005704499822879.png

Opublikowano
  •   Zaimki: męskie

•   Zaimki: męskie

Tak też przy lotnisku stałem ja w formie obserwatora. Wiedziałem że będzie dotyczyć to rozmów biznesowych i tak czekając obok Augusta de la Sparasana powiedziałem tylko.

- No cześć, przybyłem. Czekamy na naszych gości i oczywiście tak jak obiecałem, będę uważnym obserwatorem rozmów między Utopią a władzami Beatudzkiej Republiki Demokratycznej w sprawie rozmów o umowie między firmami Ampraczen-Koribien Cars i Spółki Akcyjnej Utopia, a Beatudzką Republiką Demokratyczną.

• Kocham to! 1

Gość
    Dodaj odpowiedź do tematu...

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Usuń formatowanie

Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

Udostępnij