August de la Sparasan 342 Opublikowano 17 Sierpnia Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia Lotnisko w Gaudium, tradycyjnej stolicy Doctriny, jak zwykle nawet w niedzielne popołudnie tętniło życiem. Augustowi de la Sparasanowi wydawało się, że dzisiaj zleciała się tu połowa Federacji Nordackiej i nagle wyspa stała się akurat tego szczególnego dnia najważniejszym punktem na turystycznej mapie Imperium, a może nawet i całej Federacji. Ale nie na jakichś przypadkowych turystów tu oczekiwano. On, mniejszościowy udziałowiec Spółki Akcyjnej Utopia stał tutaj wraz z dyrektorem generalnym tejże spółki, @Kamiljan de Harlinoraz przedstawicielem Ampraczen-Koribien Cars, @Leszek Ebe. Bez nich nie powstałby nawet pomysł tego spotkania, ale w centrum uwagi była dziś delegacja z Beatudzkiej Republiki Demokratycznej, która została zaproszona na rozmowy w sprawie zawarcia umowy handlowej. Czekali tak blisko płyty lotniska, jak tylko się dało, ażeby nowo przybyli goście z BRD ani przez chwilę nie poczuli się zagubieni w obcym kraju na obcym kontynencie. 2 Cytuj NordNET: augustdelasparasan@nordnet.fn Discord: August (sagan Amatorii) / august_de_la_sparasan / August#6022 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leszek Ebe 229 Opublikowano 17 Sierpnia Zaimki: męskie Zaimki: męskie Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia Tak też przy lotnisku stałem ja w formie obserwatora. Wiedziałem że będzie dotyczyć to rozmów biznesowych i tak czekając obok Augusta de la Sparasana powiedziałem tylko. - No cześć, przybyłem. Czekamy na naszych gości i oczywiście tak jak obiecałem, będę uważnym obserwatorem rozmów między Utopią a władzami Beatudzkiej Republiki Demokratycznej w sprawie rozmów o umowie między firmami Ampraczen-Koribien Cars i Spółki Akcyjnej Utopia, a Beatudzką Republiką Demokratyczną. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi