karol flibustier keane 60 Opublikowano Poniedziałek o 18:20 Zaimki: męskie Zaimki: męskie Udostępnij Opublikowano Poniedziałek o 18:20 Przekaz musi być krótki, aby był jasny, nawet w galerii sztuki zdenerwowanej 😄 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrzej Ordyński 757 Opublikowano Poniedziałek o 18:21 Zaimki: męskie Zaimki: męskie Udostępnij Opublikowano Poniedziałek o 18:21 Teraz, karol flibustier keane napisał: Nic z tego nie rozumiem, po co walić ściany tekstów i obraów, jak to niezrozumiałe? 😉 Trzeba być wtajemniczonym. Ja już większość rozumiem. 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karol flibustier keane 60 Opublikowano Poniedziałek o 18:21 Zaimki: męskie Zaimki: męskie Udostępnij Opublikowano Poniedziałek o 18:21 I popsujcietrochu te forum, bo tak gupio teraz napisiać i zara sczytać, co sem napisiało! 😉 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karol flibustier keane 60 Opublikowano Poniedziałek o 18:23 Zaimki: męskie Zaimki: męskie Udostępnij Opublikowano Poniedziałek o 18:23 1 minutę temu, Andrzej Ordyński napisał: Trzeba być wtajemniczonym. Ja już większość rozumiem. Zostaniesz moim giuru? 😉 Miszczu, plisszz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrzej Ordyński 757 Opublikowano Poniedziałek o 18:25 Zaimki: męskie Zaimki: męskie Udostępnij Opublikowano Poniedziałek o 18:25 Teraz, karol flibustier keane napisał: Zostaniesz moim giuru? 😉 Miszczu, plisszz Musisz najpierw zapisać się na NUP. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karol flibustier keane 60 Opublikowano Poniedziałek o 18:26 Zaimki: męskie Zaimki: męskie Udostępnij Opublikowano Poniedziałek o 18:26 To bladź blada zatem, jestem bidok mikronacyjny i nie mam konta, wienc wpisowego ni ma jak uiścić 😞 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrzej Ordyński 757 Opublikowano Poniedziałek o 18:28 Zaimki: męskie Zaimki: męskie Udostępnij Opublikowano Poniedziałek o 18:28 1 minutę temu, karol flibustier keane napisał: To bladź blada zatem, jestem bidok mikronacyjny i nie mam konta, wienc wpisowego ni ma jak uiścić 😞 Dla studentów z państw zaprzyjaźnionych mamy specjalną promocję. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karol flibustier keane 60 Opublikowano Poniedziałek o 18:33 Zaimki: męskie Zaimki: męskie Udostępnij Opublikowano Poniedziałek o 18:33 Spoko, pomyślałem i rozkręcam tu dochodowy bissnes, bo u was los prezydentów jest wyjątkowo skomplikowany i widzę niszę dla naszej flagowej firmy! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrzej Ordyński 757 Opublikowano Poniedziałek o 18:36 Zaimki: męskie Zaimki: męskie Udostępnij Opublikowano Poniedziałek o 18:36 Teraz, karol flibustier keane napisał: Spoko, pomyślałem i rozkręcam tu dochodowy bissnes, bo u was los prezydentów jest wyjątkowo skomplikowany i widzę niszę dla naszej flagowej firmy! @Bolesław Kirianóo von HohenburgPlanujesz w najbliższym czasie skakać? Może uda się wynegocjować jakąś zniżkę. 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karol flibustier keane 60 Opublikowano Poniedziałek o 18:38 Zaimki: męskie Zaimki: męskie Udostępnij Opublikowano Poniedziałek o 18:38 (edytowane) Nie nie, to nie o Bolesława chodzi, tylko te truchło eksa wiszące na pasku zadań, spopielimy i za skromną opłatątak z pół melona LT, umieścimy w amforze pożegnalnej 😉 Edytowane Poniedziałek o 18:39 przez karol flibustier keane Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrzej Ordyński 757 Opublikowano Poniedziałek o 18:40 Zaimki: męskie Zaimki: męskie Udostępnij Opublikowano Poniedziałek o 18:40 1 minutę temu, karol flibustier keane napisał: Nie nie, to nie o Bolesława chodzi, tylko te truchło eksa wiszące na pasku zadań, spopielimy i za skromną opłatątak z pół melona LT, umieścimy w amforze pożegnalnej 😉 Ale co dwa zlecenia to nie jedno. Przemyśl to jeszcze. 😉 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karol flibustier keane 60 Opublikowano Poniedziałek o 18:41 Zaimki: męskie Zaimki: męskie Udostępnij Opublikowano Poniedziałek o 18:41 Włąśnie widze, że Novak też procedur żadnych nie miał, nooo, to masz za akwizycję 15% odpalone, nie zauważyłem tego wcześniej! 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
August de la Sparasan 487 Opublikowano Poniedziałek o 20:39 Udostępnij Opublikowano Poniedziałek o 20:39 2 godziny temu, Andrzej Ordyński napisał: HohenburgPlanujesz w najbliższym czasie skakać? O, skakanie prezydentów, to mi podsuwa nowy pomysł na mem, dzięki! 2 godziny temu, karol flibustier keane napisał: Nie nie, to nie o Bolesława chodzi, tylko te truchło eksa wiszące na pasku zadań, spopielimy i za skromną opłatątak z pół melona LT, umieścimy w amforze pożegnalnej 😉 Nie da rady, trzebaby wydostawać z krypty, a to nie przejdzie. 1 NordNET: augustdelasparasan@nordnet.fn Discord: August (sagan Amatorii) / august_de_la_sparasan / August#6022 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karol flibustier keane 60 Opublikowano wczoraj o 07:26 Zaimki: męskie Zaimki: męskie Udostępnij Opublikowano wczoraj o 07:26 Wisi pogrzeb na stronie, jaka znowu krypta?! Halo, pobódka! 😄 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
August de la Sparasan 487 Opublikowano wczoraj o 15:25 Udostępnij Opublikowano wczoraj o 15:25 W tym sęk, pogrzeb był, w Krypcie dla zasłużonych pochowano. 1 NordNET: augustdelasparasan@nordnet.fn Discord: August (sagan Amatorii) / august_de_la_sparasan / August#6022 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karol flibustier keane 60 Opublikowano wczoraj o 16:00 Zaimki: męskie Zaimki: męskie Udostępnij Opublikowano wczoraj o 16:00 Cytuję z paska na stronie na której teraz piszę: Cytat MAP Pogrzeb prezydenta Kamiljana de Harlina[*] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
August de la Sparasan 487 Opublikowano wczoraj o 16:05 Udostępnij Opublikowano wczoraj o 16:05 No niestety, sterczy to tam od kilku miesięcy, także średnio aktualna wieść. NordNET: augustdelasparasan@nordnet.fn Discord: August (sagan Amatorii) / august_de_la_sparasan / August#6022 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karol flibustier keane 60 Opublikowano wczoraj o 18:20 Zaimki: męskie Zaimki: męskie Udostępnij Opublikowano wczoraj o 18:20 (edytowane) ...średnio aktualna, ha ha, czyżby jeszcze była jakaś robota dla nowalskiego zakładu pogrzebowego Radość?! Wal waść, nie żałuj, będziesz zadowolony! (odchodzi na bok i przysłania usta - o prowizji pogadamy?) Edytowane wczoraj o 18:21 przez karol flibustier keane Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
August de la Sparasan 487 Opublikowano wczoraj o 20:26 Udostępnij Opublikowano wczoraj o 20:26 Chyba ostatnio nie ma sezonu na v-zgony. Ale może się to zmieni (oby nie), bo w końcu historia uczy, że przynajmniej raz na rok jakąś v-śmierć na Nordacie być musi. NordNET: augustdelasparasan@nordnet.fn Discord: August (sagan Amatorii) / august_de_la_sparasan / August#6022 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi