Leszek Ebe 77 Opublikowano 11 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2022 (edytowane) Witam was wszystkich. Mianowicie chciałbym poinformować, że chcę wprowadzić do państwa trochę aktywności sportowej, ponieważ interesuję się sportem. Dlatego uznałem że szachy będą w tym idealną dyscypliną. Dlatego też chciałbym zachęcić was do zgłoszenia Muratyckiej Mini Ligi Szachowej. Oczywiście sezony będą odbywać się co jakiś czas. Mecze Muratyckiej Mini Ligi Szachowej, będą odbywać się na chess.com, natomiast sam przebieg ligi, będzie na stronie challonge.com Ci co są chętni, to wystarczy że pod postem napiszą imię, nazwisko oraz nazwę na stronie chess.com. Oczywiście ja brać udział też będę. A tu będę dawał aktualną listę zawodników: -Leszek Ebe(Dawid_Rosko) Edytowane 11 Stycznia 2022 przez Leszek Ebe 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fatima Popow-Chojnacka 41 Opublikowano 12 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2022 @Alfred Fabian von Tehen-Dżek Zapewne będzie chętny ? 1 ( ? ) Fatima Popow-Chojnacka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Waksman 1 340 Opublikowano 12 Stycznia 2022 Zaimki: on/jego Zaimki: on/jego NIO: 2709210001 NIO: 2709210001 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2022 Ja osobiście zainteresowany nie jestem, ale życzę powodzenia! Mam nadzieję, że liga ruszy z kopyta i będzie się dobrze trzymała ? 1 Kaspar Venir Waksman-Dëter były: I i III Prezydent UTN, wielokrotny Minister Spraw Wewnętrznych UTN i I FN, V, VI i VII Prezydent III Republiki Muratyki, Prokurator Generalny w I Federacji Nordackiej, Pierwszy Towarzysz Związku Socjalistycznych i Kalkilistycznych Republik Muratyckich, I Prezydent IV Republiki Muratyki, Marszałek Wielki Sejmu Muratyckiego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leszek Ebe 77 Opublikowano 22 Stycznia 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2022 Widzę że las rąk jest chętnych do grania w szachy. Dlatego z przykrością muszę stwierdzić, że rozgrywki szachowe się nie będą odbywać. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi