• Lubię to 1
  • Kocham to! 5
  • Haha 1
  • Wow 1
  • Zły 1
Skocz do zawartości
  • Dodaj nową pozycję...
Muratycka Agencja Prasowa
  • NordFind — Federalna Wyszukiwarka
    Wpisz frazę, aby zobaczyć podpowiedzi.

Demostat - sondaże

Kamiljan de Harlin
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
  •   Zaimki: dowolne

Sondaż parlamentarny

Gdyby wybory do Kongresu miałyby się odbyć w ten weekend, to zagłosował_byś na Koalicję Konserwatywną czy na ugrupowanie opozycyjne?

2025-01-12 - 2025-01-17

6 głosujących

101005704499825371_t.png

Analiza

Przytłaczające zwycięstwo ogólnie pojętej "opozycji" pokazuje, że istnieje wysokie zapotrzebowanie na konkurencję dla rządzącej Koalicji Konserwatywnej. Zazwyczaj we wszelkiego rodzaju sondażach wynik Konserwatystów jest niedoszacowywany, więc możemy przypuszczać, że realne poparcie ma rozkład 40% dla rządu i 60% dla opozycji. To sygnał dla opozycjonistów, że jest baza wyborców, która mogłaby stać się ich elektoratem. Problemem opozycji są braki kadrowe, które nie pozwalają wystawić kandydatów, którzy zebraliby to poparcie. Prawdziwy wynik wyborów mógłby więc pomimo tego sondażu okazać się miażdżącą wygraną Koalicji Konserwatywnej.

15173543_Symbole_b3Fstw.png.e11e872a1d6dc8abb4a2b65b8439dc0b.pngArcydemon wojny, Khorne, wybuchł tak wielkim gniewem na moje proroctwa, że sama jego aura wściekłości wgniotła mnie z impetem w ziemię. Siła uderzenia była tak potężna, że przebiłem się na samo dno lądolodu, na którym stoi stolica Imperium Chaosu. Odnalazłem się wówczas w lochach Khorna, gdzie orędownicy pokoju, spokoju i przyjaźni byli doprowadzani do obłędu niewyobrażalnymi torturami. Widziałem cele więzienne zbudowane z czystej energii nienawiści, w których wszystkie kąty miały więcej niż 180 stopni, a i tak tworzyły jakimś cudem zamkniętą przestrzeń. Samo patrzenie na te oszalałe struktury wywoływało we mnie niewyobrażalne cierpienie, nie wspominając o rzeczach, którym poddawani byli osadzeni - na samo ich wspomnienie skręcam się z bólu.

antipixel_fuckai.png.2234e8406de189745750e93caba1159e.png

• 8 miesięcy temu...
    Opublikowano

@Obywatel Federacji!  Demostat zaprasza do udziału w badaniu zaufania do czołowych postaci II Federacji Nordackiej. Tylko do 20 września zbieramy oceny od Obywateli II FN! Niedługo potem opublikujemy pierwszy Ranking Zaufania. 

BADANIE

• Lubię to 2

15173543_Symbole_b3Fstw.png.e11e872a1d6dc8abb4a2b65b8439dc0b.pngArcydemon wojny, Khorne, wybuchł tak wielkim gniewem na moje proroctwa, że sama jego aura wściekłości wgniotła mnie z impetem w ziemię. Siła uderzenia była tak potężna, że przebiłem się na samo dno lądolodu, na którym stoi stolica Imperium Chaosu. Odnalazłem się wówczas w lochach Khorna, gdzie orędownicy pokoju, spokoju i przyjaźni byli doprowadzani do obłędu niewyobrażalnymi torturami. Widziałem cele więzienne zbudowane z czystej energii nienawiści, w których wszystkie kąty miały więcej niż 180 stopni, a i tak tworzyły jakimś cudem zamkniętą przestrzeń. Samo patrzenie na te oszalałe struktury wywoływało we mnie niewyobrażalne cierpienie, nie wspominając o rzeczach, którym poddawani byli osadzeni - na samo ich wspomnienie skręcam się z bólu.

antipixel_fuckai.png.2234e8406de189745750e93caba1159e.png