Waksman 1 574 Opublikowano 28 Grudnia 2021 Zaimki: męskie Zaimki: męskie NIO: 2709210001 NIO: 2709210001 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2021 Szanowny Panie Prezydencie @Piotr Pawłow! Przychodzę do Pana z bardzo ważnym pytaniem, mianowicie - czy w Azymuckim Ulenie będzie prowadzony jakiś rejestr mieszkańców/zameldowanych? Nie ukrywam, że moje ostatnie działania włożone w pomoc Azymutii przyczyniły się do powstania wewnątrz mnie chęci do dłuższego związania się z tym terytorium, dlatego pytam o powyższe. Z góry dziękuję za odpowiedź! /-/ KW-D Cytuj Kaspar Venir Waksman-Dëter Pierwszy Towarzysz Kalkilistycznej Partii Federacji były: V Prezydent II Federacji Nordackiej, I i III Prezydent UTN, wielokrotny Minister Spraw Wewnętrznych UTN i I FN, V, VI i VII Prezydent III Republiki Muratyki, Prokurator Generalny w I Federacji Nordackiej, Pierwszy Towarzysz Związku Socjalistycznych i Kalkilistycznych Republik Muratyckich, I Prezydent IV Republiki Muratyki, Marszałek Wielki Sejmu Muratyckiego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Peetri Romanaav 559 Opublikowano 28 Grudnia 2021 Zaimki: męskie Zaimki: męskie NIO: 2611220030 NIO: 2611220030 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2021 52 minuty temu, Waksman napisał: Szanowny Panie Prezydencie @Piotr Pawłow! Przychodzę do Pana z bardzo ważnym pytaniem, mianowicie - czy w Azymuckim Ulenie będzie prowadzony jakiś rejestr mieszkańców/zameldowanych? Nie ukrywam, że moje ostatnie działania włożone w pomoc Azymutii przyczyniły się do powstania wewnątrz mnie chęci do dłuższego związania się z tym terytorium, dlatego pytam o powyższe. Z góry dziękuję za odpowiedź! /-/ KW-D Szanowny Kasparze, Na chwilę obecną nie myślałem jeszcze nad wprowadzaniem meldunków, a także rejestrów. Wiem, że z czasem będę chciał prowadzić rejestr mieszkańców miast, ale może warto pomyśleć o całym regionie? Cytuj Peetri Romanaav Jego Najjaśniejsza Imperatorska Mość, Imperator Nan Di, Imperator Brodrii, Pan rzeczy widzialnych i niewidzialnych, Książe Aquelii, Pierwszy Margrabia Ocidene Marte Minister Sportu w rządzie Bolesława Kirianóo von Hohenburga II Prezydent IV Republiki Muratyki Były Prezydent Uleński Azymuckiego Ulenu p.romanoff@meil.nan Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Waksman 1 574 Opublikowano 28 Grudnia 2021 Zaimki: męskie Zaimki: męskie NIO: 2709210001 NIO: 2709210001 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2021 Właśnie rejestr zameldowanych w Azymutii byłby dobrym punktem odniesienia. Zobaczylibyśmy wówczas kto chciałby pomóc w rozwijaniu tego regionu ? Cytuj Kaspar Venir Waksman-Dëter Pierwszy Towarzysz Kalkilistycznej Partii Federacji były: V Prezydent II Federacji Nordackiej, I i III Prezydent UTN, wielokrotny Minister Spraw Wewnętrznych UTN i I FN, V, VI i VII Prezydent III Republiki Muratyki, Prokurator Generalny w I Federacji Nordackiej, Pierwszy Towarzysz Związku Socjalistycznych i Kalkilistycznych Republik Muratyckich, I Prezydent IV Republiki Muratyki, Marszałek Wielki Sejmu Muratyckiego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi