Robert Drenin 306 Opublikowano 12 Maja 2024 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2024 Szanowny Prezydencie @Albert Fryderyk de Espada W imieniu Związku Kolektywistycznych Republik Rad, chciałbym wręczyć Towarzyszowi na ręcę tę oto notę od Przewodniczącego Rady Komisarzy Ludowych Związku Kolektywistycznych Republik Rad - Towarzysza Włodzimierza Molotina: https://kustosz.stempel.org.pl/1204/100814438986154406.pdf Towarzysz Robert Drenin Wiceprzewodniczący Rady Komisarzy Ludowych Związku Kolektywistycznych Republik Rad Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Albert Fryderyk de Espada 1 056 Opublikowano 12 Maja 2024 NIO: 2908210003 NIO: 2908210003 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2024 (edytowane) Wasza Ekscelencjo Towarzyszu Wiceprzewodniczący Rady Komisarzy Ludowych Związku Kolektywistycznych Republik Rad, Niestety ale na tą chwilę działania obecnie rządzącej koalicji o tyle co są dla mnie w dalszym ciągu niezrozumiałe stały się faktem przez zdobycie fakt posiadania większości w Kongresie pozwalającej gabinetowi premiera na skuteczne wdrażania każdego proponowanego prawa. Będąc osobą pragmatyczną zmuszony byłem zaakceptować przedstawiony przede mną fakt dokonany. Nie mniej jednak prace samej komisji mimo faktu iż stała się ona faktem będą skrupulatnie monitorowane zarówno przeze mnie jak wszystkich obywateli II Federacji Nordackiej. Jako Koribijczyk oraz Muratykanin mogę być inaczej nastawiony do Czesnoradu niż inni członkowie władzy z oczywistych względów historycznych między naszymi krajami i postaram się zrobić co tylko w mojej mocy aby ze strony władz nie doszło do żadnych nadużyć ze strony samej komisji Edytowane 12 Maja 2024 przez Albert Fryderyk de Espada 1 AFdeEspada@nordnet.fn Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi