Kamiljan de Harlin 1 002 Opublikowano Piątek o 13:44 Zaimki: dowolne Zaimki: dowolne Udostępnij Opublikowano Piątek o 13:44 18 godzin temu, Tadeusz I Wielki napisał: Wszystko jest możliwe. Kupuję w ciemno. Gdzie przelać 200 waksmancoinów? Arcydemon wojny, Khorne, wybuchł tak wielkim gniewem na moje proroctwa, że sama jego aura wściekłości wgniotła mnie z impetem w ziemię. Siła uderzenia była tak potężna, że przebiłem się na samo dno lądolodu, na którym stoi stolica Imperium Chaosu. Odnalazłem się wówczas w lochach Khorna, gdzie orędownicy pokoju, spokoju i przyjaźni byli doprowadzani do obłędu niewyobrażalnymi torturami. Widziałem cele więzienne zbudowane z czystej energii nienawiści, w których wszystkie kąty miały więcej niż 90 stopni, a i tak tworzyły jakimś cudem zamkniętą przestrzeń. Samo patrzenie na te oszalałe struktury wywoływało we mnie niewyobrażalne cierpienie, nie wspominając o rzeczach, którym poddawani byli osadzeni - na samo ich wspomnienie skręcam się z bólu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tadeusz I Wielki 368 Opublikowano wczoraj o 01:12 Zaimki: męskie Zaimki: męskie Autor Udostępnij Opublikowano wczoraj o 01:12 (edytowane) 13 godzin temu, Kamiljan de Harlin napisał: Kupuję w ciemno. Gdzie przelać 200 waksmancoinów? Konto Montu w MBP lub EndoBanku (ENDO-FI-71112561), albo tutaj można kliknąć, a pracownik po nazwisku będzie wiedział jak zmodyfikować kokpit: https://bank.leocja.org/zakup/91 Edytowane wczoraj o 02:59 przez Tadeusz I Wielki 1 I oraz IV Prezydent II Federacji Nordackiej, Król Hawilandu, Tadeusz Henrykowski Aktualnie niedostępny, w razie problemów proszę o kontakt: tadeuszhenrykowski@gmail.com Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karol flibustier keane 89 Opublikowano wczoraj o 05:59 Zaimki: męskie Zaimki: męskie Udostępnij Opublikowano wczoraj o 05:59 Supeer komputery nordackie, zwłaszcza w weekendy (ha ha, opóźniacz dziaała, spoko, pilnują jak piernika! 😄 ) https://sokn.wordpress.com/wp-content/uploads/2026/01/gingerbreadcpu.jpg?w=768&h=688 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karol flibustier keane 89 Opublikowano wczoraj o 06:02 Zaimki: męskie Zaimki: męskie Udostępnij Opublikowano wczoraj o 06:02 tego wpisu uwaga w ocenie otworu tez dotyczy, nie lubię walczyć z automatami, a skoro techników tu tak rajcują, to i ruch zamrze niebawem 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi