Waksman 1 340 Opublikowano 21 Sierpnia 2023 Zaimki: on/jego Zaimki: on/jego NIO: 2709210001 NIO: 2709210001 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2023 2 minuty temu, Hieronim Bryz napisał: Ale co to znaczy "wyrażać się w konserwatywnym ruchu partii"? Mogę prosić o przykład jakiś? Ja bym się bardziej zapytał - co chciałby Pan robić i gdzie się widzi ? Kaspar Venir Waksman-Dëter były: I i III Prezydent UTN, wielokrotny Minister Spraw Wewnętrznych UTN i I FN, V, VI i VII Prezydent III Republiki Muratyki, Prokurator Generalny w I Federacji Nordackiej, Pierwszy Towarzysz Związku Socjalistycznych i Kalkilistycznych Republik Muratyckich, I Prezydent IV Republiki Muratyki, Marszałek Wielki Sejmu Muratyckiego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Hieronim Bryz Opublikowano 21 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2023 8 minut temu, Waksman napisał: Ja bym się bardziej zapytał - co chciałby Pan robić i gdzie się widzi ? Uwielbiam tego typu pytania. Widzę się w lustrze, lustrze wody jak stoję nad brzegiem jeziora czy też rzeki... Jak mnie nagrają kamerą, to w telewizji. Jak zrobią mi zdjęcie, to na zdjęciu. Jak coś o mnie napiszą, to na ich językach czy tam w gazetach... Jak mi włożą twarz do zupy, to w zupie. Jak mnie włożą do trumny, to w trumnie. Jak mnie wrzucą do lochu, to w lochu. W tylu miejscach się widziałem, że trudno zliczyć. ? Pyta mi się, co ja chciałbym robić, jakbym obecnie leżał i nic nie robił?? ? A na co jest zapotrzebowanie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Waksman 1 340 Opublikowano 21 Sierpnia 2023 Zaimki: on/jego Zaimki: on/jego NIO: 2709210001 NIO: 2709210001 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2023 8 minut temu, Hieronim Bryz napisał: Pyta mi się, co ja chciałbym robić, jakbym obecnie leżał i nic nie robił?? ? A na co jest zapotrzebowanie? A jak bym zaproponował Panu tworzenie ciekawych reportaży do Wiadomości Mikronacyjnych? Przydałaby mi się jakaś pomoc, bo samemu to się czasami nie wyrabia ? Kaspar Venir Waksman-Dëter były: I i III Prezydent UTN, wielokrotny Minister Spraw Wewnętrznych UTN i I FN, V, VI i VII Prezydent III Republiki Muratyki, Prokurator Generalny w I Federacji Nordackiej, Pierwszy Towarzysz Związku Socjalistycznych i Kalkilistycznych Republik Muratyckich, I Prezydent IV Republiki Muratyki, Marszałek Wielki Sejmu Muratyckiego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Hieronim Bryz Opublikowano 21 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2023 Wówczas poczekam na kontrofertę ze strony Koalicji Konserwatywnej. ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi