• Kocham to! 4
Skocz do zawartości
  • Dodaj nową pozycję...

RMAW - infromacje ogólne

Rekomendowane odpowiedzi

101005704499825852.png

101005704499825940.png

Dziś króciutko, ale treściwie:

Dziś via discord, rozpocząłem "zapytania o udział". Kto nie dostał takowego, a chciałby wziąć udział, zapraszam do kontaktu!

Trasa powstaje - do wgladu o tutaj

Masz kasę, oddaj nam trochę - zostań mecenasem rajdu!

Chcesz dołączyć do stawki - zgłaszaj się

No i wszystko inne na  rmaw.pl

101005704499825939.png

Wczoraj zabrakło "ósemki", z lenistwa, przyznam się, ale za to dziś sporo ciekawostek i informacji !
(no i dodatkowa grafika 😉 )  

101005704499825938.png

Został TYDZIEŃ do startu rajdu w Kotlinie Edelweiss. tak, tydzień, przypominam, że startujemy w środę, a kończymy w piątek! Nie zapomnij, drogi kierowco, drogi obserwatorze!

No, ale co dalej słychać w naszym cyrku wyścigowym? Mamy już trasę - odcinki specjalne ustawione - teraz czas na ich upiększanie,a uwierzcie mi, będzie wspaniale. Już się nie mogę doczekać jak uzupełnimy wszystko...
Radzę zerknąć na godziny, na daty i tak dalej... Kto wie czy akurat nie masz przewidzianej randki, czy wizyty u dentysty. Pomyśl nad zmianą planów. 😉

Czy ktoś jeszcze chętny do jazdy? Tak, to zapraszam do kontaktu, gdziekolwiek, ale najlepiej discord, forum Edelweiss...

Sponsoring - ważna sprawa - oprócz realnej nagrody pieniężnej, można także zarobić krocie na uczestnictwie. A wygrywa każdy, kto ukończy! Do tego potrzebna jest jednak pomoc "dobrych duszyczek". 
Jak zostać mecenasem 2.Rajdu Szarotki
Czas się kończy - zbieramy środki do soboty włącznie... 

Chcesz dołączyć do stawki - zgłaszaj się

rmaw.pl

101005704499825937_t.png

Drodzy Kierowcy, 
Już jutro zaczynamy dystrybuować numery startowe dla was. Bądźcie czujni! I nie przepychajcie się w kolejce. 🙂

Do startu pozostało mniej niż tydzień. Osobiście jestem niezwykle podekscytowany, gdyż przejedziemy ponownie przez obszary mojej kochanej Szarotkowej Krainy. To naprawdę ważne wydarzenie, do którego szczególnie zachęcam.
Nie byłbym sobą gdybym i w tym wypadku nie zaprosił wszystkich sympatyków Kotliny na Schmelzfest, czyli nasze roztopy - oficjalne obchody uznania naszej niepodległości, które nie trwają jeden dzień, bo po co. My świętujemy aż 15 dni i nocy! Przy ognisku trwa biesiada, gdzieś w oddali ktoś gotuje, za rogiem odbywają się zawody strzeleckie, a tam śpiewają, skaczą na nartach i tak dalej... Zachęcam już dziś. Zaczynamy 1 marca!

No, ale wracając do rajdu - trasa jest, numerki jutro, chętni mogą się zgłaszać, a sponsorzy wspierać. 

INFORMACJA TECHNICZNA: Ostatni wyścig tego sezonu, 2. Rajd Orientyki 1925 odbędzie się w dniach 28-30 marca, a nie jak planowano dwa tygodnie wcześniej. Za utrudnienia serdecznie przepraszamy.
A trasa, trasa niech pozostanie na razie niespodzianką!

Czy o czymś zapomniałem? Pewnie tak, ale tego dowiecie się już z rmaw.pl

101005704499825935.png

Drodzy Kierowcy, 
Dostaliście numery startowe? Nie, to nie czekajcie, dzwońcie do Grünera! 🙂

Jak ten czas leci, pięć dni, tylko pięć dni! Do jutra, tylko do jutra, można wesprzeć rajd, jako sponsor! 
SPONSORING 

INFORMACJA TECHNICZNA: Ostatni wyścig tego sezonu, 2. Rajd Orientyki 1925 odbędzie się w dniach 28-30 marca, a nie jak planowano dwa tygodnie wcześniej. Za utrudnienia serdecznie przepraszamy.

101005704499825936.png

Wiemy już gdzie, wiemy kto i wiemy jak, ale czy wiecie po co? Oczywiście powieczną chwałę i liczne nagrody!

Jeszcze tylko dziś możecie dokonać wpłaty by zostać mecenasem 2.Rajdu Szarotki - SPONSORING - nie przegap swojej szansy!

Jeszcze nie wspominałem o naszym lotnisku, które w to ponownie pełnie rolę [url=https://edelweiss.org.pl/viewtopic.php?f=252&t=1540
]Rajdowego Cenrum Testowego [/url], nie bójcie się zajrzeć, by podreperować swoje auto!