Gość Roman Octopic Opublikowano 25 Lipca 2023 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2023 (edytowane) Hawiland zostaje na forum UN? Bo narazie chyba tak, ale Waksman pytał się wcześniej żeby państwa które będą chciały odejść, to żeby informowały, a my to nie wiem, niby narazie nie odchodzimy bo nam się dobrze mieszka u Federacji, ale co w przyszłości? Mamy oferte od Sheldona (nie wiem czy dobrze pisze, sorka), więc podyskutujmy. Nie wiem jak wam, ale mi nie podoba się że będziemy na samym dole, więc ja bym proponował tak: współdzielić forum z FN do przynajmniej stycznia 2024, a później zdecydujemy. Zgoda? Ja jestem za Edit: nie przeprowadziliśmy jeszcze referendum, ale trzeba podjąć przedwczesną decyzje Edytowane 25 Lipca 2023 przez Roman Octopic Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Waksman 1 350 Opublikowano 25 Lipca 2023 Zaimki: on/jego Zaimki: on/jego NIO: 2709210001 NIO: 2709210001 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2023 Rozwiązanie jest proste - dołączcie do Federacji Nordackiej. Serio zaoszczędzi wam to wielu problemów. 1 Kaspar Venir Waksman-Dëter były: I i III Prezydent UTN, wielokrotny Minister Spraw Wewnętrznych UTN i I FN, V, VI i VII Prezydent III Republiki Muratyki, Prokurator Generalny w I Federacji Nordackiej, Pierwszy Towarzysz Związku Socjalistycznych i Kalkilistycznych Republik Muratyckich, I Prezydent IV Republiki Muratyki, Marszałek Wielki Sejmu Muratyckiego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tadeusz I Wielki 274 Opublikowano 25 Lipca 2023 Zaimki: on/jego Zaimki: on/jego Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2023 7 minut temu, Roman Octopic napisał: Hawiland zostaje na forum UN? Bo narazie chyba tak, ale Waksman pytał się wcześniej żeby państwa które będą chciały odejść, to żeby informowały, a my to nie wiem, niby narazie nie odchodzimy bo nam się dobrze mieszka u Federacji, ale co w przyszłości? Mamy oferte od Sheldona (nie wiem czy dobrze pisze, sorka), więc podyskutujmy. Nie wiem jak wam, ale mi nie podoba się że będziemy na samym dole, więc ja bym proponował tak: współdzielić forum z FN do przynajmniej stycznia 2024, a później zdecydujemy. Zgoda? Ja jestem za Edit: nie przeprowadziliśmy jeszcze referendum, ale trzeba podjąć przedwczesną decyzje Ja jakbyśmy mieli nie dołączyć, to bez przesady że tak krótko, na samym dole forum nie jest tak źle, jakośbyśmy przetrwali xD ale referendum o wszystkim zdecyduje, a do tej pory mamy remisy w przedwczesnych nieoficjalnych sondażach, więc jak będzie remis w referendum, to nie wiem XD Prezydent II Federacji Nordackiej, Tadeusz Henrykowski Aktualnie niedostępny, w razie problemów proszę o kontakt: tadeuszhenrykowski@gmail.com Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bolesław Kirianóo von Hohenburg 529 Opublikowano 25 Lipca 2023 Zaimki: on/jego Zaimki: on/jego Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2023 12 minut temu, Roman Octopic napisał: Nie wiem jak wam, ale mi nie podoba się że będziemy na samym dole Na samym dole? Trochę to Czesnoradczycy podkoloryzowali, to będzie prawdopodobnie drugi dział od góry, nawet scrollować nie będzie trzeba XD Bolesław Kirianóo von Hohenburg de la Sparasan Spiker Kongresu, Minister Spraw Zewnętrznych i Premier II Federacji Nordackiej "Gdy gardzisz mszą i pierogiem: Idźże sobie z Panem Bogiem! A kto prośby nie posłucha: W imię Ojca, Syna, Ducha!" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Waksman 1 350 Opublikowano 25 Lipca 2023 Zaimki: on/jego Zaimki: on/jego NIO: 2709210001 NIO: 2709210001 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2023 Znaczy ja to widziałem jako kategorię ?PROWINCJE I PAŃSTWA STOWARZYSZONE? czy coś takiego, a znając klasyczne układy forów to pewnie to będzie jeden z niższych działów, no ale na pewno nie najniższy. Kaspar Venir Waksman-Dëter były: I i III Prezydent UTN, wielokrotny Minister Spraw Wewnętrznych UTN i I FN, V, VI i VII Prezydent III Republiki Muratyki, Prokurator Generalny w I Federacji Nordackiej, Pierwszy Towarzysz Związku Socjalistycznych i Kalkilistycznych Republik Muratyckich, I Prezydent IV Republiki Muratyki, Marszałek Wielki Sejmu Muratyckiego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Roman Octopic Opublikowano 25 Lipca 2023 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2023 1 minutę temu, Bolesław Kirianóo von Hohenburg napisał: Na samym dole? Trochę to Czesnoradczycy podkoloryzowali, to będzie prawdopodobnie drugi dział od góry, nawet scrollować nie będzie trzeba XD a to przepraszam, sugerowałem się Czesnoradem, to jednak nie jest źle Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tadeusz I Wielki 274 Opublikowano 25 Lipca 2023 Zaimki: on/jego Zaimki: on/jego Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2023 Według mnie tak czy siak zostajemy, jestem za zostaniem i elo, reszta niech się wypowie Prezydent II Federacji Nordackiej, Tadeusz Henrykowski Aktualnie niedostępny, w razie problemów proszę o kontakt: tadeuszhenrykowski@gmail.com Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi