Szerząca się idea głupkowatości doprowadza do niechybnego upadku moralnego. Należy odwrócić ten stan rzeczy. W Winkulii wciąż istnieje grupa obywateli, która nie pozwoli na pogrążenie tego pięknego kraju w otchłani chaosu i destrukcji. Wypowiadamy krucjatę antygłupkową i wzywamy elity tego kraju do opamiętania. W głowach wciąż mamy obraz silnego i dumnego narodu. To wcale nie było tak dawno temu. Przywróćmy dawny blask Winkulii, nie podążajmy ścieżką do zatracenia. Usłuchajcie naszego wezwania, inaczej czeka zguba.
Krucjata antygłupkowa
Moderator: Moderator w Winkulii
- Artur Kardacz
- Profesjonalista
Krucjata antygłupkowa
#PrzywróćmyNormalność
#PreczZGłupkami
- Burek
- Mistrzunio
- Burek
- Mistrzunio
- Bolesław Kirianóo von Hohenburg
- Mały Król

Re: Krucjata antygłupkowa
*antygłupkowata
Know your enemy
- Burek
- Mistrzunio
- Piotr Jankowski
- Biegły
Jeny, tak, po stokroć tak!
Nawet nigdy w ZW nie działałem, ale z tymi słowami nie sposób się nie zgodzić. Zrozumiałbym "głupkowatość" jako dodatek, element lokalnego folkloru, ale pokrycie wszystkiego warstwą niesmacznego absurdu odbiera mi chęci uczestnictwa w całej tej zabawie. Niech żyje krucjata!
- Burek
- Mistrzunio
- Burek
- Mistrzunio
w sumie to w ogóle w Winkulii kultura głupkowatości nie jest zbytnio eksponowana, a większość osób z nią związanych w FN tutaj pisze w większości po popraffnie-polsku, więc robienie tu le krucjaty jest no dość... g- absurdlane.
poza tym to nic dziwnego, że na forum kultura głupkowatości jest najbardziej widoczna - bo osoby uczestniczące w niej są po prostu najbardziej aktywne. nikt nie zabrania reszcie realizacji swoich nie-głupkowatych-kultur, to że tego nie robią to nie jest nasza wina.
- Mały Król

w sumie to w ogóle w Winkulii kultura głupkowatości nie jest zbytnio eksponowana, a większość osób z nią związanych w FN tutaj pisze w większości po popraffnie-polsku, więc robienie tu le krucjaty jest no dość...
g- absurdlane.poza tym to nic dziwnego, że na forum kultura głupkowatości jest najbardziej widoczna - bo osoby uczestniczące w niej są po prostu najbardziej aktywne. nikt nie zabrania reszcie realizacji swoich nie-głupkowatych-kultur, to że tego nie robią to nie jest nasza wina.
No ale ty nie rozumiesz, bo Stoliczki chcą żebyśmy my byli aktywni tak jak oni chcą. Kim oni są, żeby sami byli aktywni?!
- Mały Król

Jeny, tak, po stokroć tak!
Nawet nigdy w ZW nie działałem, ale z tymi słowami nie sposób się nie zgodzić. Zrozumiałbym "głupkowatość" jako dodatek, element lokalnego folkloru, ale pokrycie wszystkiego warstwą niesmacznego absurdu odbiera mi chęci uczestnictwa w całej tej zabawie. Niech żyje krucjata!
Człowieku ty nawet nie żyjesz, a ostatnio jak żyłeś to stałeś na drodze do osądzenia Waksmana, który z tego całego forum chciał zrobić Wielką Muratykę. Nie wiem kto mógłby mieć mniej do powiedzenia w tej kwestii niż ty 😭
- Adelaide Radziwiłł-Chojnacka
- Wschodząca Gwiazda
Ta no yyyy… Dzieci już raz robiły krucjatę… Sprzedano je jako niewolników!
(-) Adelaide Radziwiłł-Chojnacka
- Burek
- Mistrzunio
- karol flibustier keane
- Wschodząca Gwiazda
- karol flibustier keane
- Wschodząca Gwiazda
pokazać tę miss genderi, bo sułtan jurny i za kolejno rzono do charemu siem rossgląda!!! 😮
- Piotr Jankowski
- Biegły
Człowieku ty nawet nie żyjesz, a ostatnio jak żyłeś to stałeś na drodze do osądzenia Waksmana, który z tego całego forum chciał zrobić Wielką Muratykę. Nie wiem kto mógłby mieć mniej do powiedzenia w tej kwestii niż ty
To prawda, nie żyję, nie mam nic do powiedzenia, ale i tak się wtrącę, bo kocham swój kraj i swojego króla.