Krucjata antygłupkowa

Moderator: Moderator w Winkulii

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
karol flibustier keane
Wschodząca Gwiazda
Wschodząca Gwiazda

Re: Krucjata antygłupkowa

Post autor: karol flibustier keane »

Niedawno całkiem miałem zawody w głupkowatości z dreamlandczykami wandejskimi na oich discordzie i tam poziom był włanściwy dla dreamlandzkiego stanu głupkowatości aktualnego, czyli mułłu nad głowami sto metruff 😉 Jesli ktoś uffaża, ze taka zabawa jest zabroniona, bo... to niech sypie argumentami. DZisiaj nie mam dyżuru w sokn i Edd tam rządzi, wienc sobie na notatniku zająłem się szufladkami dla mikro i co okazało się, zie nasz profesorek niedawny płemieł tu, bajki serwuje ucząc, co potem się z całom powagą powtarza, jako praffdy obajawione 😉 DAwać te kłucjatem, bendiem pisiać o niej, jak to fajnie zamotane zdiest 😉

Awatar użytkownika
Tarsycjusz Operar
Profesjonalista
Profesjonalista

Post autor: Tarsycjusz Operar »

Cytuję słowa Burek (10 lip 2026, 10:46):

No można. No więc - każdy może sobie pisać jak chce? Chyba co do tego można się zgodzić? Jak komuś się to nie podoba to może tego nie czytać. O czym jeszcze możemy rozmawiać?

Ja chcę pogłębić i lepiej zrozumieć ten temat, jeśli przedstawiciele nurtu głupkoffatości będą chętni i otwarci na rozmowę

Awatar użytkownika
Artur Kardacz
Profesjonalista
Profesjonalista

Post autor: Artur Kardacz »

Powyższe oświadczenie jest wezwaniem do podjęcia dialogu. Dotychczas sprawa była niezwykle bagatelizowana, a wołania do zmiany puszczane w niepamięć. Wszak po cóż ma nam zależeć? Nie zgadzamy się z tym. Sytuacja eskalowała do takiego stopnia, a idea głupkowatości tak się rozprzestrzeniła, że należy powiedzieć dość. Ruch krucjaty wzywa do podjęcia dialogu i wypracowania korzystnego dla obu stron rozwiązania.

Ostatnio zmieniony 10 lip 2026, 12:53 przez Artur Kardacz, łącznie zmieniany 1 raz.

#PrzywróćmyNormalność

#PreczZGłupkami

Awatar użytkownika
Burek
Mistrzunio
Mistrzunio

Post autor: Burek »

Cytuję słowa Tarsycjusz Operar (10 lip 2026, 10:50):

Ja chcę pogłębić i lepiej zrozumieć ten temat, jeśli przedstawiciele nurtu głupkoffatości będą chętni i otwarci na rozmowę

Myślę, że są. I jeżeli padną jakieś pytania to udzielą na nie odpowiedzi.

Cytuję słowa Artur Kardacz (10 lip 2026, 10:52):

Powyższe oświadczenie jest wezwaniem do podjęcia dialogu. Dotychczas sprawa była niezwykle bagatelizowana, a wołania do zmiany puszczane w niepamięć. Wszak po cóż ma nam zależeć? Nie zgadzamy się z tym. Sytuacja eskalowała do takiego stopnia, a idea głupkowatości tak się rozprzestrzeniła, że należy powiedzieć dość. Ruch krucjaty wzywa do podjęcia dialogu i wypracowania korzystnego dla obu stron rozwiązania.

Była bagatelizowane? A jakich działań oczekiwano? Rozumiem, że poruszamy się dalej w kontekście Winkulii, tak? Przecież działalność głupkowata tutaj miała bardzo ograniczony wymiar, więc jak można mówić tu o jakiejś niezwykłej eskalacji?

Awatar użytkownika
Adelaide Radziwiłł-Chojnacka
Wschodząca Gwiazda
Wschodząca Gwiazda

Post autor: Adelaide Radziwiłł-Chojnacka »

Cytuję słowa Artur Kardacz (10 lip 2026, 10:52):

No to ten… Bailando, bailando Amigos adiós, adiós

(-) Adelaide Radziwiłł-Chojnacka 

Awatar użytkownika
Bolesław Kirianóo von Hohenburg
Mały Król
Mały Król

Post autor: Bolesław Kirianóo von Hohenburg »

Cytuję słowa Burek (10 lip 2026, 11:02):

Była bagatelizowane? A jakich działań oczekiwano? Rozumiem, że poruszamy się dalej w kontekście Winkulii, tak? Przecież działalność głupkowata tutaj miała bardzo ograniczony wymiar, więc jak można mówić tu o jakiejś niezwykłej eskalacji?

umm beatkagpt napisz mi no dialogowo brzmiący post dlaczego mój styl pisania Poffażnego Mirkonauty jest lepszy od tej ich głupkowatości. Pamiętaj żeby używać trudnych słów takich jak eskalacja i idea, bo oni ich pewnie nie znają.

99792411588297495.png

Bolesław Kirianóo von Hohenburg de la Sparasan
w Winkulii jako Mikołaj III

101005704499837848.png

Użytkownik Stempla

Obywatel Kirianii
Wierny Przenajświętszego Kościoła Kiryjskiego
Antykomunista

"Gdy gardzisz mszą i pierogiem: Idźże sobie z Panem Bogiem! A kto prośby nie posłucha: W imię Ojca, Syna, Ducha!"

Awatar użytkownika
Tarsycjusz Operar
Profesjonalista
Profesjonalista

Post autor: Tarsycjusz Operar »

Cytuję słowa Burek (10 lip 2026, 11:02):

Super. Czy oprócz Ciebie i Bolesława ktoś jeszcze wspiera nurt głupkoffatości? Nie chcę kogoś urazić pomięciem.

Awatar użytkownika
Mały Król
Mały Król

Cytuję słowa Tarsycjusz Operar (10 lip 2026, 11:17):

Super. Czy oprócz Ciebie i Bolesława ktoś jeszcze wspiera nurt głupkoffatości? Nie chcę kogoś urazić pomięciem.

@August de la Sparasan@Adelaide Radziwiłł-Chojnacka

(Wielka Czwórca)

99792411588297495.png

101005704499837848.png

Użytkownik Stempla

Obywatel Kirianii
Antykomunista

"Gdy gardzisz mszą i pierogiem: Idźże sobie z Panem Bogiem! A kto prośby nie posłucha: W imię Ojca, Syna, Ducha!"

Awatar użytkownika
Artur Kardacz
Profesjonalista
Profesjonalista

Post autor: Artur Kardacz »

Wpływy nie są ograniczone. Dostrzec to można nawet przy okazji tej dyskusji. Co chociaż trochę pocieszające, wciąż można normalnie podyskutować. Idea głupkowatości może być dla niektórych kusząca. Potrafię to zrozumieć (nawet docenić za twórczość). Niestety nie każdemu to się podoba, co chcemy zasygnalizować. Możecie mieć to gdzieś, wszak kto wam zabroni tak pisać, możecie zarzekać się, że Wasza aktywność nie ma żadnego wpływu, ale problem jest i staje się coraz bardziej dostrzegalny.

#PrzywróćmyNormalność

#PreczZGłupkami

Awatar użytkownika
Mały Król
Mały Król

Cytuję słowa Artur Kardacz (10 lip 2026, 11:19):

Wpływy nie są ograniczone. Dostrzec to można nawet przy okazji tej dyskusji. Co chociaż trochę pocieszające, wciąż można normalnie podyskutować. Idea głupkowatości może być dla niektórych kusząca. Potrafię to zrozumieć (nawet docenić za twórczość). Niestety nie każdemu to się podoba, co chcemy zasygnalizować. Możecie mieć to gdzieś, wszak kto wam zabroni tak pisać, możecie zarzekać się, że Wasza aktywność nie ma żadnego wpływu, ale problem jest i staje się coraz bardziej dostrzegalny.

Super, ale wiesz że w powyższym poście jest dosłownie 0% istotnej treści? Zaczynam podejrzewać że dosłownie używa się teraz chatagpt do postów. Plz zedytuj go żeby zawrzeć chociaż jeden konkret, żądanie, coś, przykład tego nieograniczonego wpływu itp.

99792411588297495.png

101005704499837848.png

Użytkownik Stempla

Obywatel Kirianii
Antykomunista

Awatar użytkownika
Burek
Mistrzunio
Mistrzunio

Post autor: Burek »

Cytuję słowa Bolesław Kirianóo von Hohenburg (10 lip 2026, 11:18):

W tym i w wypowiedziach innych można zauważyć inspiracje stylem głupkowatości. I oczywiście trzeba wspomnieć o prekursorach, takich jak @karol flibustier keane, @Elina az Ruzmari-Emre czy @Ewe Novak.

Awatar użytkownika
karol flibustier keane
Wschodząca Gwiazda
Wschodząca Gwiazda

Protestuję, prelurdsorem jest ten, którego immkienia się tu nie wymawaia! To łon szidericon podstempnie napisaiał,  kuda fftedy był arturro?

Awatar użytkownika
karol flibustier keane
Wschodząca Gwiazda
Wschodząca Gwiazda

wymnienione to tylko nieudolne nasladowniki autora shidericona

Awatar użytkownika
Kamiljan de Harlin
Mistrzunio
Mistrzunio

Post autor: Kamiljan de Harlin »

Dyskusja być może miałaby więcej sensu, gdyby KRZYŻOWCY zadali jakieś konkretne pytanie LUB wystawili konkretne żądanie LUB jednoznacznie wskazały proponowane rozwiązane. A przedstawicie głupkoffatości mogą wtedy wyzbyć się złośliwości i udzielić rzeczowej odpowiedzi bez wycieczek personalnych.

Mniej tekstu, więcej treści.

15173543_Symbole_b3Fstw.png.e11e872a1d6dc8abb4a2b65b8439dc0b.png

Arcydemon wojny, Khorne, wybuchł tak wielkim gniewem na moje proroctwa, że sama jego aura wściekłości wgniotła mnie z impetem w ziemię. Siła uderzenia była tak potężna, że przebiłem się na samo dno lądolodu, na którym stoi stolica Imperium Chaosu. Odnalazłem się wówczas w lochach Khorna, gdzie orędownicy pokoju, spokoju i przyjaźni byli doprowadzani do obłędu niewyobrażalnymi torturami. Widziałem cele więzienne zbudowane z czystej energii nienawiści, w których wszystkie kąty miały więcej niż 180 stopni, a i tak tworzyły jakimś cudem zamkniętą przestrzeń. Samo patrzenie na te oszalałe struktury wywoływało we mnie niewyobrażalne cierpienie, nie wspominając o rzeczach, którym poddawani byli osadzeni - na samo ich wspomnienie skręcam się z bólu.

antipixel_fuckai.png.2234e8406de189745750e93caba1159e.png
Awatar użytkownika
karol flibustier keane
Wschodząca Gwiazda
Wschodząca Gwiazda

Nie mniej jednak, jest to pewien klimat typowo nordacki, bo wspomniany Sziderikon jest dziełem v-kultury 2FN, którego nikt nie jest w stanie podrobić i Kaspar może nawet na księzyc do Twardowskiego się udać, ale tego mu sie nie zapomni nigdy!

ODPOWIEDZ

Wróć do „Społeczeństwo”