Dimitrij Ścierkow 22 Opublikowano 17 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2022 No a jak, jakiekolwiek wykształcenie mam. No ale do rzeczy, jak tam u Ciebie? A i oczywiście - smacznego. Proletarier aller Länder, vereinigt Euch! /-/Kam. Dimitrij Ścierkow/Dimitri Stoffer, Volkskommissar der UdKSR/Vorsitzender des Rates der KKSR Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xawery Królikiewicz 61 Opublikowano 17 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2022 U mnie jak jest? No mam w końcu czajnik, a co u ciebie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Włodzimierz Molotin 183 Opublikowano 17 Czerwca 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2022 No właśnie Ścierkow, ty też możesz do ojdyma zajść Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dimitrij Ścierkow 22 Opublikowano 17 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2022 (edytowane) 9 minut temu, Xawery Królikiewicz napisał: U mnie jak jest? No mam w końcu czajnik, a co u ciebie? U mnie jak zwykle - siedzę sobie w drewnianej chałupie, spaceruję nad morzem... 4 minuty temu, Włodzimierz Molotin napisał: No właśnie Ścierkow, ty też możesz do ojdyma zajść A w sumie bardzo dobry pomysł, przyda mi się coś nowego do domu. Edytowane 17 Czerwca 2022 przez Dimitrij Ścierkow Proletarier aller Länder, vereinigt Euch! /-/Kam. Dimitrij Ścierkow/Dimitri Stoffer, Volkskommissar der UdKSR/Vorsitzender des Rates der KKSR Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Włodzimierz Molotin 183 Opublikowano 17 Czerwca 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2022 No, chociaż nie wiem czy tobie się zmieści w domu. Jak dobrze pamiętam to te domki w których mieszkasz to tam 8 osób jest. To sobie na dworcu zostawisz i jak dostaniesz mieszkanie w bloku to sobie wniesiesz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dimitrij Ścierkow 22 Opublikowano 17 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2022 Dobry pomysł, ale może kupię go jednak później. Muszę już iść. Do widzenia! Proletarier aller Länder, vereinigt Euch! /-/Kam. Dimitrij Ścierkow/Dimitri Stoffer, Volkskommissar der UdKSR/Vorsitzender des Rates der KKSR Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Włodzimierz Molotin 183 Opublikowano 17 Czerwca 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2022 Nie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dimitrij Ścierkow 22 Opublikowano 17 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2022 Tak, żegnaj. Proletarier aller Länder, vereinigt Euch! /-/Kam. Dimitrij Ścierkow/Dimitri Stoffer, Volkskommissar der UdKSR/Vorsitzender des Rates der KKSR Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xawery Królikiewicz 61 Opublikowano 17 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2022 Ja też już idę, Do widzenia! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Włodzimierz Molotin 183 Opublikowano 17 Czerwca 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2022 Oke Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi