Włodzimierz Molotin 183 Opublikowano 3 Września 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Września 2022 A chce Towarzysz bułkę? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robert Drenin 306 Opublikowano 3 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2022 Jak? ? Ależ Towarzyszu, przecież ja jestem w OJDyMie, nie w Kurce. To co mi Towarzysz Bułkę chce wcisnąć. Towarzysz Robert Drenin Wiceprzewodniczący Rady Komisarzy Ludowych Związku Kolektywistycznych Republik Rad Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Włodzimierz Molotin 183 Opublikowano 3 Września 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Września 2022 Nie prawda. Pytam tylko czy chce Towarzysz bułkę. Jak tak to proszę iść do Kurki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robert Drenin 306 Opublikowano 3 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2022 To nie chcę. Poproszę tylko to co już chciałem i to w sumie tyle. Towarzysz Robert Drenin Wiceprzewodniczący Rady Komisarzy Ludowych Związku Kolektywistycznych Republik Rad Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Włodzimierz Molotin 183 Opublikowano 3 Września 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Września 2022 Dobrze, a powtórzy Towarzysz wszystko co chciał? Mi robić listy się nie chce. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robert Drenin 306 Opublikowano 3 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2022 Ale jak to. Eh.... Ja chciałem żelazko, czajnik, materac, pralkę, krzesło biurowe, suszarkę, miednicę oraz zestaw sztućcy. Towarzysz Robert Drenin Wiceprzewodniczący Rady Komisarzy Ludowych Związku Kolektywistycznych Republik Rad Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Włodzimierz Molotin 183 Opublikowano 3 Września 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Września 2022 No, a z dowozem, czy bez? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robert Drenin 306 Opublikowano 3 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2022 Poproszę z dowozem. Towarzysz Robert Drenin Wiceprzewodniczący Rady Komisarzy Ludowych Związku Kolektywistycznych Republik Rad Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Włodzimierz Molotin 183 Opublikowano 3 Września 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Września 2022 A daleko to? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robert Drenin 306 Opublikowano 4 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2022 Jest to na ulicy Wojska Ludowego pod klatkę 1. Towarzysz Robert Drenin Wiceprzewodniczący Rady Komisarzy Ludowych Związku Kolektywistycznych Republik Rad Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Włodzimierz Molotin 183 Opublikowano 4 Września 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Września 2022 A mieszkanie które? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robert Drenin 306 Opublikowano 4 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2022 Pierwsze. Towarzysz Robert Drenin Wiceprzewodniczący Rady Komisarzy Ludowych Związku Kolektywistycznych Republik Rad Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Włodzimierz Molotin 183 Opublikowano 4 Września 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Września 2022 Czyli mieszkanie nr 1 klatka 1 ulica Wojska Ludowego? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robert Drenin 306 Opublikowano 4 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2022 Dokładnie, to zatem ilę płacę? 1 Towarzysz Robert Drenin Wiceprzewodniczący Rady Komisarzy Ludowych Związku Kolektywistycznych Republik Rad Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Włodzimierz Molotin 183 Opublikowano 4 Września 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Września 2022 Nie Nowańskiego Pułku Czerwonego? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robert Drenin 306 Opublikowano 4 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2022 Nie ma nawet takiej ulicy, więc Wojska Ludowego. Towarzysz Robert Drenin Wiceprzewodniczący Rady Komisarzy Ludowych Związku Kolektywistycznych Republik Rad Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Włodzimierz Molotin 183 Opublikowano 4 Września 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Września 2022 Dobrze, więc potwierdza Towarzysz zamówienie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robert Drenin 306 Opublikowano 4 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2022 Oczywiście, jak najbardziej. Towarzysz Robert Drenin Wiceprzewodniczący Rady Komisarzy Ludowych Związku Kolektywistycznych Republik Rad Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Włodzimierz Molotin 183 Opublikowano 4 Września 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Września 2022 A jak daleko stąd jest Towarzysza blok? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robert Drenin 306 Opublikowano 4 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2022 A to już nie powinien Towarzysz wiedzieć? Przecież to nie ja zajmuję się transportem, tylko Towarzysz. Towarzysz Robert Drenin Wiceprzewodniczący Rady Komisarzy Ludowych Związku Kolektywistycznych Republik Rad Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Włodzimierz Molotin 183 Opublikowano 4 Września 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Września 2022 No tak ale Towarzysz chyba jakoś tu przyszedł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robert Drenin 306 Opublikowano 4 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2022 Tak, ale to nie ja organizuję dowóz przedmiotów, tylko Towarzysz. Ja nie liczę ile metrów wynosi odległość od mojego domu do OJDyMu. Towarzysz Robert Drenin Wiceprzewodniczący Rady Komisarzy Ludowych Związku Kolektywistycznych Republik Rad Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Włodzimierz Molotin 183 Opublikowano 4 Września 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Września 2022 Dobrze to policzę jak będę jechać. To za wszystko będzie 650 CZB. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robert Drenin 306 Opublikowano 4 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2022 Dobrze. Daje pieniądze. To dziękuje i da swidanija Towarzyszu! Towarzysz Robert Drenin Wiceprzewodniczący Rady Komisarzy Ludowych Związku Kolektywistycznych Republik Rad Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Włodzimierz Molotin 183 Opublikowano 4 Września 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Września 2022 Da swidania, meble przyjdą około 18 00. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi