Odrodzenie Królestwa Elderlandu?

Awatar użytkownika
Burek
Mistrzunio
Mistrzunio

Re: Odrodzenie Królestwa Elderlandu?

Post autor: Burek »

ff tym no ukryffam się no przed tzw. pozffem

101005704499839241.png
Ostatnio zmieniony 07 cze 2026, 10:54 przez Burek, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
Burek
Mistrzunio
Mistrzunio

ff tym no pozeff od tego no tzw tokena ale on chyba juss umarł

Awatar użytkownika
Elina von Gredensburg
Przewodnik
Przewodnik

Post autor: Elina von Gredensburg »

W tym powiem że przeczytałam w tej nieaktualnej i tej także aktualnej micropedii w tym Królestwo Elderlandu w tym nie miało brak spisanej konstytucji, w tym powiem że w tym ja z tego bekę. W tym powiem że prawa autorskie muszą być zlikwidowane tak powiem z mojego punktu doświadczenia. W tym chcem się zapytać będzie też pozem w realu i w mikronacji i przez jakie sądy będą w jakim kraju będzie no ten gość tzw. nieporządany. W tym naszczęście ja spałamw  tej nocy to się działo. W tym ja odrzucam propozycję na te stanowisko na jakiegoś strażnika, mam inne zadania w tej IV Rep. Muratyki jako Południowych Kiriańczyków. Od jutra mam 8 czerwca urlop do 16 czerwca w realu to będziecie musieli to sami zdziałać ja w tym nie wspomogę bo ja będę na tym urlopie. Ktoś chce do mnie nt. stanowiska to proszę na priva na discordzie to zgłosić do mnie tam załatwiam swoje sprawy na discordzie a nie na forum.

Ostatnio zmieniony 07 cze 2026, 11:31 przez Elina von Gredensburg, łącznie zmieniany 1 raz.
image.png.1a4e6e0f4ce00501cf9261be172ad036.png
Awatar użytkownika
Bolesław Kirianóo von Hohenburg
Mały Król
Mały Król

Post autor: Bolesław Kirianóo von Hohenburg »

Cytuję słowa Erik Otton von Hohenburg (7 cze 2026, 08:32):

Co zaś się tyczy tzw. Królestwa Nofflandu, to całkowicie odcinam się od działalności tego Królestwa i będąc szczery potępiam szerzący się tutaj shitposting, który uważam za szkodzący pokojowemu rozwiązaniu sprawy, niemniej nie jest w mojej mocy jego zatrzymanie. Ze swojej strony nie zamierzam ani teraz ani w przyszłości reaktywować Elderlandu ani jego części składowych.

Jakiego pokojowego rozwiązania sprawy? Przecież sprawa już rozwiązana, mcmelkor dostał co chciał.

Nie no ale ogólnie luzik, przecież to tylko nasz dosyć głupkowaty happening. Za parę dni nam się znudzi. Jak będę mógł to oderwę ten dział od kategorii Winkulii.

99792411588297495.png

Bolesław Kirianóo von Hohenburg de la Sparasan
w Winkulii jako Mikołaj III

101005704499837848.png

Użytkownik Stempla

Obywatel Kirianii
Wierny Przenajświętszego Kościoła Kiryjskiego
Antykomunista

"Gdy gardzisz mszą i pierogiem: Idźże sobie z Panem Bogiem! A kto prośby nie posłucha: W imię Ojca, Syna, Ducha!"

Awatar użytkownika
Burek
Mistrzunio
Mistrzunio

Cytuję słowa Bolesław Kirianóo von Hohenburg (7 cze 2026, 09:33):

Jakiego pokojowego rozwiązania sprawy? Przecież sprawa już rozwiązana, mcmelkor dostał co chciał.

Nie no ale ogólnie luzik, przecież to tylko nasz dosyć głupkowaty happening. Za parę dni nam się znudzi. Jak będę mógł to oderwę ten dział od kategorii Winkulii.

more like za 6-7 dni... znaczy ja planuje zrobic no podboj tego tzw. noffolandy gdzies za tydzien, moze jak cos juz bedzie w lumerii

Awatar użytkownika
Artur Kardacz
Profesjonalista
Profesjonalista

Post autor: Artur Kardacz »

Niech się tam nie posrają. Podobny kazus jak w przypadku Wurstlandii. Przyjdzie jakiś trup, pogorączkuje trochę, tupnie nóżką i równie szybko zniknie z mikroświata. Swoją obecność zaznaczy tylko i wyłącznie po to, żeby nikt nie uraził jego ego, działając na terenie jego dawnego państwa.

#PrzywróćmyNormalność

#PreczZGłupkami

ODPOWIEDZ

Wróć do „Newgeńskie Królestwo Noffolandu”