karol flibustier keane 69 Opublikowano 7 godzin temu Zaimki: męskie Zaimki: męskie Udostępnij Opublikowano 7 godzin temu Właśnie przetestowałem, że problem z silnikiem forum występuje, gdy ludzie mają wolne, czyli w weekendy i święta. Wtedy integralności pilnują roboty dla jaj nazwane artificial intelligence, które są durne, jak ich programiści moim zdaniem. Nakłada się taki robot hostingu z robotami google i dostawców statystyk (nie wiem jakich, nie jest to interesujące, ale fakt, że spowalniają wszystko, bo odpytują, zapisują i raportują bestie jedne w sieci) . A rajd Muratyki zaczyna się o zgrozo w niedzielę! Jak to cholerstwo będzie działać, to nie wiem. tu nie ma reguły, czy Ubuntu, czy Windows, atakuje spowolnieniami komputery wybrane, z niepotwierdzonymi dostępami do ciasteczek, zakładania elementów śledzących i skonfigurowane bezpiecznie. Czy ten problem może rozwiązać nasz admin? Chyba nie, mechanizm php obojętnie której wersji, ma edycję takich zadań, ale do tego jest jeszcze potrzebna wiedza, co należy zrobić, aby był niewrażliwy i sorry, tu takiej osoby nie ma. No chyba, że ktoś jest taki? Ale nawet, wpływ na hostingi, googla i pozostałe wielkie organizacje miałby żaden, chociaż mógłby go ograniczyć do ułamka zasobu 😞 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karol flibustier keane 69 Opublikowano 7 godzin temu Zaimki: męskie Zaimki: męskie Autor Udostępnij Opublikowano 7 godzin temu Ostatni raz, gdy ja zmagałem się z takimi zjawiskami, to były systemy oparte na replikacji danych, czyżby taki archaik był wykorzystywany w googlach i hostingach? To chyba dobre pytanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrzej Ordyński 785 Opublikowano 7 godzin temu Zaimki: męskie Zaimki: męskie Udostępnij Opublikowano 7 godzin temu Myślę, że można potraktować to jako rajd ze specjalnymi przeszkodami. 😉 1 Cytuj /-/ prof. Andrzej Płatonowicz Ordyński Premier II Federacji Nordackiej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi