• Lubię to 1
  • Kocham to! 4
  • Haha 1
  • Wow 1
  • Zły 1
Skocz do zawartości
  • Dodaj nową pozycję...

Zrzeczenie się obywatelstwa II Federacji Nordackiej

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
  •   Zaimki: męskie

• NIO: 2611220030

• NIO: 2611220030

Szanowny Panie Prezydencie,

Mając na uwadze dobro mojego narodu, a także utrzymując obietnice dane moim obywatelom jestem zobligowany do tego, aby zrzec się obywatelstwa II Federacji Nordackiej. Mam nadzieję, że nie wpłynie to negatywnie na relacje między naszymi narodami, a pozwoli nam skupić się na swoich domenach politycznych przez co będziemy mogli traktować się na równych warunkach jako dwie głowy państwa, a nie na zależności Prezydent - Obywatel.

Z wyrazami szacunku,
    Jego Imperatorska Mość Peetri I Romanaav

• Lubię to 1

Peetri Romanaav
    Jego Najjaśniejsza Imperatorska Mość, Imperator Nan Di, Imperator Brodrii, Pan rzeczy widzialnych i niewidzialnych.

p.romanoff@meil.nan

Opublikowano

W dniu 17.11.2025 o 10:30, Peetri Romanaav napisał:

Szanowny Panie Prezydencie,

Mając na uwadze dobro mojego narodu, a także utrzymując obietnice dane moim obywatelom jestem zobligowany do tego, aby zrzec się obywatelstwa II Federacji Nordackiej. Mam nadzieję, że nie wpłynie to negatywnie na relacje między naszymi narodami, a pozwoli nam skupić się na swoich domenach politycznych przez co będziemy mogli traktować się na równych warunkach jako dwie głowy państwa, a nie na zależności Prezydent - Obywatel.

Z wyrazami szacunku,
    Jego Imperatorska Mość Peetri I Romanaav

Obywatelstwo odebrane.

• Kocham to! 1

99792411588297495.png

Bolesław Kirianóo von Hohenburg de la Sparasan
    w Winkulii jako Mikołaj III

Użytkownik StemplaObywatel KirianiiWierny Przenajświętszego Kościoła KiryjskiegoAntykomunista

"Gdy gardzisz mszą i pierogiem: Idźże sobie z Panem Bogiem! A kto prośby nie posłucha: W imię Ojca, Syna, Ducha!"

Gość
    Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
     Udostępnij