• Lubię to 1
  • Kocham to! 4
  • Haha 1
  • Wow 1
  • Zły 1
Skocz do zawartości
  • Dodaj nową pozycję...

Co robimy z brakiem strony?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
  •   Zaimki: męskie

Wraz z przeniesiem się z Bastionu do FN utraciliśmy swoją stronę internetową. Rozmowy z NKI na temat utworzenia nandyjskiej podstrony na stronie FN nie doprowadziły do żadnych efektów. Nie mam pretensji - wiadomo, że byłoby to czasochłonne i wymagałoby trochę pracy. Niemniej uważam, że jest to sytuacja niekomfortowa. Informacji o Nan Di trzeba szukać po forum, jest to niewygodne i na pewno nie służy dobrze naszej promocji. 

Co możemy z tym zrobić? Prosić się o możliwość wypełnienia podstrony treścią nie będziemy. Jak to mawiał prezydent Brodrii Sabatowski (a może to był ktoś inny?) "niet to niet". 😉 Rozwiązaniem wydaje się być postawienie czegoś na zewnątrz i podlinkowania na górze naszego działu na forum oraz naszej pustej podstrony w systemach FN. 

Moglibyśmy też, zamiast tworzyć stronę od zera, porozmawiać z Rononem, czy nie przywróciłby i nie pozwoliłby nam zaktualizować dawnej strony nandyjskiej w Bastionie. Byłoby to trochę dziwne, że forum mamy w FN, a stronę główną na Bastionie... Jeden kraj, dwa systemy informatyczne. 😆 Ale może jest to jakieś rozwiązanie? 

A żeby być w porządku wobec Bastionu, moglibyśmy utworzyć tam aktywną ambasadę Imperium. 

Zapraszam do dyskusji! Wprawdzie jako Regent mam obecnie wszelkie autorytarne uprawnienia Imperatora, ale chciałbym, żebyśmy wszystkie ważne decyzje podejmowali na zasadach konsensusu społecznego. 

/-/ prof. Andrzej Płatonowicz Ordyński

Premier II Federacji Nordackiej

Opublikowano

Nie wiem jak NKI, ale myślę, że NUI z radością postawi Nan Di stronę, tak samo jak Winkulii czy Paktu Achkovskiemu, gdy tylko ogarnie się sprawy najważniejsze.

• Lubię to 1

99792411588297495.png

Bolesław Kirianóo von Hohenburg de la Sparasan
    w Winkulii jako Mikołaj III

Użytkownik StemplaObywatel KirianiiWierny Przenajświętszego Kościoła KiryjskiegoAntykomunista

"Gdy gardzisz mszą i pierogiem: Idźże sobie z Panem Bogiem! A kto prośby nie posłucha: W imię Ojca, Syna, Ducha!"

Opublikowano

5 godzin temu, Bolesław Kirianóo von Hohenburg napisał:

Nie wiem jak NKI, ale myślę, że NUI z radością postawi Nan Di stronę, tak samo jak Winkulii czy Paktu Achkovskiemu, gdy tylko ogarnie się sprawy najważniejsze.

Dobra wiadomość. W takim razie z nadzieją czekamy na nacjonalizację i wstrzymujemy się z outsourcingiem.

/-/ prof. Andrzej Płatonowicz Ordyński

Premier II Federacji Nordackiej