Do ciebie po pisać po polsku czy po chińsku? Tłumaczyłem że był to zabieg celowy, a jak ci ciężko obok tego ci obojętnie przejść no bywa, to ty sobie załóż gazetkę ,,Marudzący Espada bo nie umie czytać ze zrozumieniem" bo nie ogarnąłeś tego w żaden sposób, więc nie wypowiadaj się jak nie znasz kontekstu i nie rób dezinformacji dla innych.
Z tym lenistwem ogólnie wiedzcie u niego to nie żartowałem bo sam gadasz ,,żeby sobie głowy nie zaśmiecać tym". A tymczasem ty dajesz mi jakiegoś trollerskiego mema i może od razu rękę z Burkiem który jedynie co w życiu robi to płaczę jak go na discordzie zbanowali i daje tylko trolerskie teksty bo jest z tych typów osób i za wszelką cenę w jak najgłupszy sposób próbuje dostać ode mnie atencje.
Także chłopie, ogarnij się i nie pisz bzdur, bo ja wysłałem w wieści zza granicy, bo tak wysłałem bo władowała się we własną pułapkę, ale niewiem może najzwyczajniej w świecie jesteś za głupi na to by na to wpaść. I zacznij coś sensownego robić, bo dałeś tylko jeden post z potem wyborczym do wyborów na Prezydenta Muratyki i wysyłasz trollerskie memy i odzywasz się tylko wtedy gdy coś ci się nie podoba, zamiast coś faktycznie robić.