Tak też ludzie dzisiaj wyjątkowo dostali dzień wolny w firmie Ampraczen-Koribien Cars, by mogli przyjść na to niezwykłe wydarzenie. Tak też moja Partia Ekonomicznie Bogatych Socjalistów przybyła do Ampraczy. Następnie gdy już ludzie zaczęli balować, to ja a to Ebe-Energolka Classic wypiłem, a to kiełbasy i karczka z grilla skosztowałem. Jednak jedzenie, jedzeniem, ale ostatecznie podbiłem na scenę i rozpocząłem przemowę.

- Witam wszystkich zgromadzonych mieszkańców! Pragnę ogłosić że moja partia wystartowała do Kongresu! Bądźmy szczerzy, oni będą się kłócić! Jednak my mamy inne cele! O wiele ważniejszy! My walczymy by nie dostać się do Kongresu i pamiętajcie nie głosujcie na nas! Udowodnimy że nie dostaniemy się do Kongresu! Zapytacie pewnie, to na kogo w takim razie zagłosować! A ja wam odpowiem. I to bardzo szczerze. Nie jesteście niczyimi niewolnikami i jesteście bardzo świadomymi ludźmi, więc wy sami zadecydujecie mądrze na kogo zagłosować! Pamiętajcie zagłosujcie na partię która rozpiszę się najbardziej merytorycznie i niech będzie to was najbardziej świadomy wybór, tylko pamiętajcie nie na mnie! Będę wdzięczny za każdego mieszkańca który nie zagłosuje na moją partię! A teraz bawcie się i korzystajcie z tej wspaniałej imprezy!
Po czym zszedłem ze sceny i sam też zacząłem imprezować .