• Lubię to 1
  • Kocham to! 4
  • Wow 1
Skocz do zawartości
  • Dodaj nową pozycję...

Partia Ekonomicznie Bogatych Socjalistów

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
  •   Zaimki: męskie

Ogłaszam powstanie nowej partii! Tak pamiętam polityka. No właśnie, to bardziej tak sobie o stworzyłem. Mam nawet krótkie lecz treściwie poglądy-Wszystkie pieniądze państwa z podatków idą na:
    -Ampraczen-Koribien Cars
    -Ebe-Energole

Dodatkowo jeszcze dla Ekonomicznie Bogatych Socjalistów damy im pieniędze.

A reszta? A po co to komu? Chyba nie myślicie że będę jak inne partie i dawał innym? Mój target to tylko Ekonomiczni Bogaci Socjaliści

A co z ustawami i konstytucją? Muszą być jak najbardziej biznesowe. Im bardziej biznesowa ustawa, tym bardziej ją poprzemy. 

Edytowane przez Leszek Ebe
    • Kocham to! 1

Opublikowano

Tak też zgłosiłem swoją partię do Kongresu:

Także cel pierwszy już osiągnąłem. A teraz udowodnię, że się nie dostanę do Kongresu.

Jeśli chodzi o mój program wyborczy, to no nie zmienia się praktycznie jest identyczny co jest w partii. Krótki i na temat.

• 3 tygodnie później...
    Opublikowano

Drodzy państwo mamy to! Aż 93,71% nie zagłosowało na moją partię i tym samym osiągnęliśmy nasz wspólny cel i nie dostaliśmy się do kongresu! Tym samym ogłaszam balangę w siedzibie mojej partii by uczcić moje wielkie zwycięstwo! 😍🤑🏁💪🥂🍻🏆

• Kocham to! 2

Opublikowano

Tak też po uczczeniu zwycięstwa powiedziałem tak.

- Witam wszystkich obecnych! Chciałbym powiedzieć że bawiłem się wyśmienicie podczas tej jakże kongresowej atmosfery wyborczej! Ale coś się kończy, coś zaczyna. Postanowiłem że partię oficjalnie zamknę i tak zamykam Partie Ekonomicznie Bogatych Socjalistów. I tym samym robię transfer do innej partii, w której nauczą mnie w politykowanie. A jest to Všenordacká sdružení ,,Otčina". Co prawda moim celem będzie tylko polityka gospodarcza głównie, ale jednak. Także żegnaj stara partio!

I tak poszedłem do nowej partii...

A działaność tej partii jest zakończona, także proszę @Szef NKI @Pracownik NKIo zamknięcie tego wątku.

• Lubię to 1

Gość
    Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
     Udostępnij