Leszek Ebe 229 Opublikowano 6 Sierpnia Zaimki: męskie Zaimki: męskie Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia (edytowane) Ogłaszam powstanie nowej partii! Tak pamiętam polityka. No właśnie, to bardziej tak sobie o stworzyłem. Mam nawet krótkie lecz treściwie poglądy-Wszystkie pieniądze państwa z podatków idą na: -Ampraczen-Koribien Cars -Ebe-Energole Dodatkowo jeszcze dla Ekonomicznie Bogatych Socjalistów damy im pieniędze. A reszta? A po co to komu? Chyba nie myślicie że będę jak inne partie i dawał innym? Mój target to tylko Ekonomiczni Bogaci Socjaliści A co z ustawami i konstytucją? Muszą być jak najbardziej biznesowe. Im bardziej biznesowa ustawa, tym bardziej ją poprzemy. Edytowane 8 Sierpnia przez Leszek Ebe 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leszek Ebe 229 Opublikowano 7 Sierpnia Zaimki: męskie Zaimki: męskie Autor Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia Tak też zgłosiłem swoją partię do Kongresu: Także cel pierwszy już osiągnąłem. A teraz udowodnię, że się nie dostanę do Kongresu. Jeśli chodzi o mój program wyborczy, to no nie zmienia się praktycznie jest identyczny co jest w partii. Krótki i na temat. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leszek Ebe 229 Opublikowano 24 Sierpnia Zaimki: męskie Zaimki: męskie Autor Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia Drodzy państwo mamy to! Aż 93,71% nie zagłosowało na moją partię i tym samym osiągnęliśmy nasz wspólny cel i nie dostaliśmy się do kongresu! Tym samym ogłaszam balangę w siedzibie mojej partii by uczcić moje wielkie zwycięstwo! 😍🤑🏁💪🥂🍻🏆 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leszek Ebe 229 Opublikowano 24 Sierpnia Zaimki: męskie Zaimki: męskie Autor Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia Tak też po uczczeniu zwycięstwa powiedziałem tak. - Witam wszystkich obecnych! Chciałbym powiedzieć że bawiłem się wyśmienicie podczas tej jakże kongresowej atmosfery wyborczej! Ale coś się kończy, coś zaczyna. Postanowiłem że partię oficjalnie zamknę i tak zamykam Partie Ekonomicznie Bogatych Socjalistów. I tym samym robię transfer do innej partii, w której nauczą mnie w politykowanie. A jest to Všenordacká sdružení ,,Otčina". Co prawda moim celem będzie tylko polityka gospodarcza głównie, ale jednak. Także żegnaj stara partio! I tak poszedłem do nowej partii... A działaność tej partii jest zakończona, także proszę @Szef NKI @Pracownik NKIo zamknięcie tego wątku. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi