Leszek Ebe 229 Opublikowano 21 Lipca Zaimki: męskie Zaimki: męskie Udostępnij Opublikowano 21 Lipca To ja Leszek Ebe-Grüner. W poniższym filmiku przedstawiłem tylko, jakie będą pierwsze rozgrywki. Także tak jak w filmiku mówiłem, zrobimy jakieś Tour, ale jakie to już zależy ile państw się zgodzi, by CrashDay TV do nich zawitał. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leszek Ebe 229 Opublikowano 22 Lipca Zaimki: męskie Zaimki: męskie Autor Udostępnij Opublikowano 22 Lipca Oficjalnie szukamy już osób, a wyżej macie jak wygląda format-2 tryby w jednym odcinku. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leszek Ebe 229 Opublikowano 22 Lipca Zaimki: męskie Zaimki: męskie Autor Udostępnij Opublikowano 22 Lipca (edytowane) Tutaj robię listę państw które się zgodziły, byśmy robili na nich Tour: -Edelweiss -Voxland -Leocja -II Federacja Nordacka -Skarland -Winkulia -Hawiland -Dreamland -Sarmacja Edytowane 27 Lipca przez Leszek Ebe 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi