Leszek Ebe 229 Opublikowano 9 Czerwca Zaimki: męskie Zaimki: męskie Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca Tak też po zakończonym podpisie w firmie Utopia, ostatecznie udałem się do swojego AKC Espada Sport Light i ruszyłem do biura MKP Cargo. Gdy już tam dojechałem, to wyszedłem z samochodu, podszedłem do drzwi, zapukałem, otwarłem drzwi od biura, po czym zamknąłem je za sobą i powiedziałem w stronę pana Kaspara Waksmana. -Dzień Dobry. Ja przyszedłem w ramach rozmowy o współpracę między naszymi firmami panie Kaspar Waksman. Moja firma nazywa się AKC, w skrócie Ampraczen-Koribien Cars. Czy jest pan zainteresowany? @Waksman Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leszek Ebe 229 Opublikowano 10 Czerwca Zaimki: męskie Zaimki: męskie Autor Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca Tak też widząc że pan Kaspar Waksman był bardzo zajętym człowiekiem i no jednak opiekowanie się MKP Cargo, To tylko podszedłem do jego sekretarki, dałem wizytówkę swoją i powiedziałem. -Dzień dobry pani sekretarko Kaspara Waksmana. Zostawiam wizytówkę, tutaj jest mój numer telefonu i jeżeli pański szef znajdzie trochę czasu, to niech zadzwoni mi pod ten numer w celach spotkania i omówienia spraw biznesowych. A teraz pani wybaczy, ale wychodzę i miłego dnia życzę. Po czym odszedłem otwierając drzwi i potem je zamykając za sobą. Następnie wszedłem w samochód i udałem się do swojego biura firmy AKC w Eihenbergu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi