• Lubię to 1
  • Kocham to! 4
  • Wow 1
Skocz do zawartości
  • Dodaj nową pozycję...

Spotkanie wyborcze Henryka Ziemiańskiego w Robotniczogradzie

Rekomendowane odpowiedzi

822598957_images(86).jpeg.17d16e1b078da36f95464d7bf1d59ff3.jpeg

Drugim miejscem, które Henryk Ziemiański odwiedził podczas swojej kampanii wyborczej, był Robotniczograd. Zresztą nie był tu pierwszy raz, gdyż gościł w sierpniu ubiegłego roku. Punktualnie o godz. 12:00  rozpoczęło się jego spotkanie wyborcze. 

- Nordata musi się integrować, ponieważ tylko zgodna współpraca uchroni nas od niepotrzebnych kłótni i nieporozumień. Dlatego jestem za zorganizowaniem Szczytu Integracji Nordackiej, który miał odbyć się w czasie mojej prezydenckiej kadencji, by omówić dziedziny współpracy. - mówił Ziemiański w czasie spotkania. 

Polityk przedstawił też swoje plany, jakie zamierza realizować jako Szef Policji Nordackiej. - W najbliższym czasie planuję nieco usprawnić Policję Nordacką. Sam byłem orędownikiem jej utworzenia jako minister spraw wewnętrznych. Policja powinna być zorganizowaną formacją gotową, by ochronić kraj przed przestępstwami. Nie będzie tolerancji na pobicia, gwałty, czy morderstwa, które będą surowo karane. - powiedział Ziemiański. 

Po spotkaniu Ziemiański odbył jeszcze krótką konferencję prasową, a następnie zamienił kilka słów ze zwolennikami. Później udał się na obiad do miejscowej restauracji, po czym wsiadł do samochodu i popędził dalej. 

• Kocham to! 2

Jego Ekscelencja mgr. net Henryk Ziemiański de Harlin la Sparasan OSI 

Arcybiskup achkovski 

Prymas II Federacji Nordackiej 

Minister sprawiedliwości 

Prefekt Kongregacji ds. Kościoła i Duchowieństwa 

Hrabia Bari 

Baron Andalo 

Kawaler Imperium Kiryjskiego herbu Ziemianin 

heniu_prymas.png.5434ce5e4e8a4edfff1bd20fd1f908be.png

1260.png

Gość
Dodaj odpowiedź do tematu...

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Usuń formatowanie

Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

Udostępnij