Na spokojnie proszę przemyśleć, natomiast byłoby miło gdyby jednak nie na dzień przed rajdem. ?
3.Rajd Leocji
- Heinz-Werner Grüner
- Weteran
- Peetri Romanaav
- Weteran
Re: 3.Rajd Leocji
Peetri Romanaav
Jego Najjaśniejsza Imperatorska Mość, Imperator Nan Di, Imperator Brodrii, Pan rzeczy widzialnych i niewidzialnych.
p.romanoff@meil.nan
- Heinz-Werner Grüner
- Weteran
Jakby co to służę pomocą. Niech tylko Herr President pamięta, że zgłoszeń dokonujemy poprzez forum Monarchii Austro-Węgierskiej.
- Heinz-Werner Grüner
- Weteran
Jeszcze nie opadł kurz od poprzednich wydarzeń na Pustkowiach Winków, a już rozpoczynamy przygotowania do kolejnego wyścigu! Tym razem zawitamy do krainy miodem i mlekim płynącej, do Leocji. To już trzecie wydarzenie w ramach RMAW na tych terenach. Pierwszy z trzech "Szlemów Rajdowych" zaczniemy już 29 stycznia!

- Heinz-Werner Grüner
- Weteran
Kolejny raz wielkie odliczanie czas zacząć. 10 dni pozostało do rozpoczęcia Rajdu Leocji!

- Heinz-Werner Grüner
- Weteran
Cyrk rajdowy pomału zmierza do Nowego Brzegu. A czy ty jesteś przygotowany na wielkie wydarzenie?

- Peetri Romanaav
- Weteran
Peetri Romanaav
Jego Najjaśniejsza Imperatorska Mość, Imperator Nan Di, Imperator Brodrii, Pan rzeczy widzialnych i niewidzialnych.
p.romanoff@meil.nan
- Heinz-Werner Grüner
- Weteran
Już się dokonało!
Zapraszam po odbiór! ?
https://forum.austro-wegry.org/viewtopic.php?f=130&t=583&p=22061#p22061
- Peetri Romanaav
- Weteran
Mam zaszczyt przedstawić wam Reprezentację Muratyki i Azymutii na 3 Rajdzie Leocji! ?

Peetri Romanaav
p.romanoff@meil.nan
- Użytkownik Usunięty 233511
- Maszyna do postów

- Peetri Romanaav
- Weteran
Peetri Romanaav
p.romanoff@meil.nan
- Maszyna do postów

Nie no jasne, ja doceniam promocję Azymutii, ale "reprezentacja Muratyki i Azymutii" brzmi co najmniej jakbyśmy w Poslce wystawili "reprezentację Polski i Mazowsza na Olimpiadę" ?
- Peetri Romanaav
- Weteran
Nie no jasne, ja doceniam promocję Azymutii, ale "reprezentacja Muratyki i Azymutii" brzmi co najmniej jakbyśmy w Poslce wystawili "reprezentację Polski i Mazowsza na Olimpiadę" ?
W Polsce zawsze mówię, że jestem Ślązakiem. Mimo, że z tymi idiotami z RAŚiu nie mam nic wspólnego. Ba! Nawet za granicą mówię, że jestem ze Śląska. ?
Peetri Romanaav
p.romanoff@meil.nan
- Maszyna do postów

W Polsce zawsze mówię, że jestem Ślązakiem. Mimo, że z tymi idiotami z RAŚiu nie mam nic wspólnego. Ba! Nawet za granicą mówię, że jestem ze Śląska. ?
Ja jestem z Zagłębia, też zawsze o tym wspominam, ale jakby wystawili u nas reprezentację do międzynarodowych zawodów, to raczej byliby podpisani jako "Polska", a nie "Zagłębie" ?
- Peetri Romanaav
- Weteran
Ja jestem z Zagłębia, też zawsze o tym wspominam, ale jakby wystawili u nas reprezentację do międzynarodowych zawodów, to raczej byliby podpisani jako "Polska", a nie "Zagłębie" ?
Maruda Waksman. ? Dej, że spokój robię to dla Siebie i dla swojego regionu, aby nakręcić go dalej i dalej i dalej. Nie pozwól mi się wypalić.
Peetri Romanaav
p.romanoff@meil.nan